Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: dobrze gada polać mu
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... moja będzie za ok 1,5h może zdąży przed tym jak przyjebię gwoździa no moja za jakieś 1,5 h będzie może zdąży przed gwoździem seski ty już nie pij podwójnie piszesz bedzie wpiernicz jak magda wróci
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... moja będzie za ok 1,5h może zdąży przed tym jak przyjebię gwoździa no moja za jakieś 1,5 h będzie może zdąży przed gwoździem miszka już pisze podwójnie... :polew: no włąśnie bo mi przycięło neta przed chwilą i nie byłem pewny czy poszło
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: dobrze gada polać mu Mogę postawić po oranżadzie
Seski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... moja będzie za ok 1,5h może zdąży przed tym jak przyjebię gwoździa no moja za jakieś 1,5 h będzie może zdąży przed gwoździem seski ty już nie pij podwójnie piszesz bedzie wpiernicz jak magda wróci oko ty nie pal bo źle widzisz kto pisze... :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: :gwizdanie: Ty Kędzior on nas zaprasza
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: dobrze gada polać mu Mogę postawić po oranżadzie co wy on już z nami się nie napije teraz tylko z Fugiem :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: dobrze gada polać mu Mogę postawić po oranżadzie dawno nie zapijałem oranżadą :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... moja będzie za ok 1,5h może zdąży przed tym jak przyjebię gwoździa no moja za jakieś 1,5 h będzie może zdąży przed gwoździem seski ty już nie pij podwójnie piszesz bedzie wpiernicz jak magda wróci oko ty nie pal bo źle widzisz kto pisze... :polew: f*ck a myślałem że nikt się nie połapie :>
Seski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... moja będzie za ok 1,5h może zdąży przed tym jak przyjebię gwoździa no moja za jakieś 1,5 h będzie może zdąży przed gwoździem seski ty już nie pij podwójnie piszesz bedzie wpiernicz jak magda wróci oko ty nie pal bo źle widzisz kto pisze... :polew: f*ck a myślałem że nikt się nie połapie :>
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 :decayed: pokażesz mi we wtorek twojego kciuka ?
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed: :gwizdanie: Ty Kędzior on nas zaprasza ta ale drzwi otworzyć niechce :polew:
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie pasują ni te b7 w pasku koło logo A4 klubu gdzie stara rozkładówka
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 :decayed: pokażesz mi we wtorek twojego kciuka ? mniej więcej taki
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie pasują ni te b7 w pasku koło logo A4 klubu gdzie stara rozkładówka moim zdaniem teraz jest lepi
Rekomendowane odpowiedzi