miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 nawet nie wiedziałem do wczoraj że zmieniasz ja też nie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 23:35_________________________________________________w sumie dalej to tylko plany - zobaczymy co z tego wyjdzie
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 gdyby to były stare RS6 to je łykam starych jest pelno
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 późna już godzina, trzeba coś zjeść
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 gdyby to były stare RS6 to je łykam Już lepiej te łopaty z A8 :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 gdyby to były stare RS6 to je łykam Już lepiej te łopaty z A8 :gwizdanie: znowu je dzisiaj oglądałem z jednej strony, szkoda mi avusów, bo dla nich nie muszę mieć mega gleby, a do tych łopat musi być, gleba może być, ale nie mam skąd wziąć gwinta do kłatro
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 gdyby to były stare RS6 to je łykam Już lepiej te łopaty z A8 :gwizdanie: znowu je dzisiaj oglądałem z jednej strony, szkoda mi avusów, bo dla nich nie muszę mieć mega gleby, a do tych łopat musi być, gleba może być, ale nie mam skąd wziąć gwinta do kłatro No z gwintem do Q to porażka. Ale te łopaty są
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 nawet nie kombinuj :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________najwyżej kupię gwint Ta technix i kij ale będą łopaty
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 nawet nie kombinuj :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________najwyżej kupię gwint Ta technix i kij ale będą łopaty Ja nieeeeee :gwizdanie: Wiesz że mam inny gust chociaż jakby się trafiły w dobrej cenie
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona!
diman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! a ja twoje avusy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! to jesteś 3 w kolejce a gdybyś jakiś cudem je kupił to była by to jedyna rzecz w Twoim aucie nie chińska
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! a ja twoje avusy :gwizdanie: :gwizdanie: Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! to jesteś 3 w kolejce Daje 5 tysi! Który jestem?
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! a ja twoje avusy :gwizdanie: :gwizdanie: Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! to jesteś 3 w kolejce Daje 5 tysi! Który jestem? teraz to czwarty
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! a ja twoje avusy :gwizdanie: Byłem pierwszy na nie bo oponki są fajne [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:07_________________________________________________I to nie są Avusy
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! a ja twoje avusy :gwizdanie: Byłem pierwszy na nie bo oponki są fajne [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 00:07_________________________________________________I to nie są Avusy właśnie - to też moje koła - byłę ale moje
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! a ja twoje avusy :gwizdanie: :gwizdanie: Ja może łyknę te chińszczyzny od Mirona! to jesteś 3 w kolejce Daje 5 tysi! Który jestem? teraz to czwarty
Rekomendowane odpowiedzi