stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 też Ci się zachciało wózka a wiesz ile kosztuje fotelik Recaro [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 14:00_________________________________________________ chopie, ja musze wózka szukać, a nie felg :gwizdanie: disla czy benz? najlepiej jakby był na piwo
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 najlepiej jakby był na piwo to musisz z jakimś klimatyzowanym schowkiem kupić :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witka, ja wrocilem wlasnie z uczelni uffff
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 po południu! Ja byłem dziś na giełdzie w Gliwicach obejrzeć ten zderzak do mojego furacza ale doopa! Nie ten kolor jednak! :disgust: Kędzior potwierdzam lodowisko jak chooj! I qr** autem się nie dało przejechać bo takie koleiny! Masakra jakaś!
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja dzisiaj jeszcze z domu nie wyszedłem :gwizdanie: trzeba będzie chyba wyjść trochę powietrza powdychać
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja dzisiaj jeszcze z domu nie wyszedłem :gwizdanie: trzeba będzie chyba wyjść trochę powietrza powdychać No trochę pospałeś dziś i lenistwo widzę na maxa.
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 chłopaki, doradźcie mi gdzie kupić jakąś ładną damską biżuterie?
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 chłopaki, doradźcie mi gdzie kupić jakąś ładną damską biżuterie? ( ) zależy jakim budżetem dysponujesz, jedź do jakiegoś centrum handlowego, na bank coś znajdziesz
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 chłopaki, doradźcie mi gdzie kupić jakąś ładną damską biżuterie? svarowski ja mojej kilka razy już zapodałem i się jej podobało :gwizdanie: no a ja z Krk wróciłem shoping udany
OKO Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...?
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć :polew:
OKO Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża nie, poprostu myśle o tym:)
gracia Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Z doświadczania wiem, że w Aparcie tez są ładne pierścionki, kupisz taki z diamentem to może są szanse, że Ci nie odmówi
OKO Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża nie, poprostu myśle o tym:)
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Z doświadczania wiem, że w Aparcie tez są ładne pierścionki, kupisz taki z diamentem to może są szanse, że Ci nie odmówi wlasnie widziałem tam kilka ciekawych dzieki Ania
Rekomendowane odpowiedzi