Bulczas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Aha Łomża psssyt ty pijoku Dawno nie piliśmy razem :gwizdanie: Kiedy uderzamy na Bp
Gość elvis80 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 koledzy i koleżanki witam;) pytanie mam za 100pkt... ma ktoś z Was ETKE? ja niemam. kurcze dzisiaj se zrąbałem to coś co wchodzi w blok a do tego z kolei bagnet od spr poziomu oleju... a koleś w NOMA 2 chyba zamowił mi coś innego ;o zjebałe...m se dzisiaj c
Bulczas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja pier***e ku***a mać więcej gwiazdek nie mogłeś k**wa mać jebnąć
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja pier***e ku***a mać co jest? :polew: ja pier***e ku***a mać więcej gwiazdek nie mogłeś ku***a mać jebnąć za 5min? nieno ja juz niepije
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja pier***e ku***a mać więcej gwiazdek nie mogłeś ku***a mać jebnąć to nie ja ja pier***e ku***a mać co jest? :polew: a nic :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy no dziadzieje w c**j
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy dorastam Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy no dziadzieje w ch***j tyś juz dawno zdziadzial, niepamietam kiedy z toba pilem
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy dorastam Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy no dziadzieje w ch***j tyś juz dawno zdziadzial, niepamietam kiedy z toba pilem nie proponowałeś, ja ostatnio zapodałem temat w sobotę ale nikt nie reflektował :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy dorastam Chyba bokami
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 z wieczorka. sie wez do roboty Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy dorastam Chyba bokami przechodze mutacje :polew: nie proponowałeś, ja ostatnio zapodałem temat w sobotę ale nikt nie reflektował :gwizdanie: ok to w ta sobote chlejemy u ciebie
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 z wieczorka. sie wez do roboty Co Ty Kędzior taki sztywny się zrobiłeś Schodzisz na psy dorastam Chyba bokami przechodze mutacje :polew: nie proponowałeś, ja ostatnio zapodałem temat w sobotę ale nikt nie reflektował :gwizdanie: ok to w ta sobote chlejemy u ciebie miasto kolego miasto, ja cały czas w doma siedzę, czynsz mam już odmieszkany za ten miesiąc
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 miasto kolego miasto, ja cały czas w doma siedzę, czynsz mam już odmieszkany za ten miesiąc pare drinow u ciebie, pozniej tokarnia i kima u ciebie, rano powtorka i sniadanio-obiad, powrot do domów :kox: :kox:
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 z wieczorka. sie wez do roboty Chwila wolnego... Byłem na halówce i piwko zaliczone z kumplami w kanjpie. nie proponowałeś, ja ostatnio zapodałem temat w sobotę ale nikt nie reflektował :gwizdanie: ok to w ta sobote chlejemy u ciebie Miszka! Miszka! Miszka!
Bulczas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Miszka nie podpuszczam Cię ale nie zrobisz tego i się nie zgodzisz
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Chwila wolnego... Byłem na halówce i piwko zaliczone z kumplami w kanjpie. a z toba to ja jeszcze chyba niepilem, albo jak pilem to nie pamietam
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Miszka nie podpuszczam Cię ale nie zrobisz tego i się nie zgodzisz :decayed: Chwila wolnego... Byłem na halówce i piwko zaliczone z kumplami w kanjpie. a z toba to ja jeszcze chyba niepilem, albo jak pilem to nie pamietam powiem krótko
Rekomendowane odpowiedzi