Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za no mam smaki ale widzę że tu wszyscy zaszyci bo my nie jesteśmy alkoholikami kto jak kto ale Ty kędzior
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za no mam smaki ale widzę że tu wszyscy zaszyci bo my nie jesteśmy alkoholikami kto jak kto ale Ty kędzior byś się zdziwił
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za No i towarzystwo jest! :polew:
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za No i towarzystwo jest! :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za No i towarzystwo jest! :polew: tak to ja mogę mieć na co dzień, ale jak nie chcecie wyjść na miasto trudno, pewnie znów po chatach będziecie się bunkrować
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Kolega bar_tos coś zerka ale nic nie mówi... :gwizdanie: pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za No i towarzystwo jest! :polew: tak to ja mogę mieć na co dzień, ale jak nie chcecie wyjść na miasto trudno, pewnie znów po chatach będziecie się bunkrować Miszka jutro praca do 20ej...
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Kolega bar_tos coś zerka ale nic nie mówi... :gwizdanie: pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za No i towarzystwo jest! :polew: tak to ja mogę mieć na co dzień, ale jak nie chcecie wyjść na miasto trudno, pewnie znów po chatach będziecie się bunkrować Miszka jutro praca do 20ej... no ja jutro mam nadzieję skończyć max o 17
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pewnie coś chlapnę jutro ale gdzieś na miejscu... :gwizdanie:
bar_tos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Kolega bar_tos coś zerka ale nic nie mówi... :gwizdanie: pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za No i towarzystwo jest! :polew: tak to ja mogę mieć na co dzień, ale jak nie chcecie wyjść na miasto trudno, pewnie znów po chatach będziecie się bunkrować Miszka jutro praca do 20ej... Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: siemka, pamiętaj cały czas do przodu
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Kolega bar_tos coś zerka ale nic nie mówi... :gwizdanie: pany może jutro jakiś wlewik ? jestem za No i towarzystwo jest! :polew: tak to ja mogę mieć na co dzień, ale jak nie chcecie wyjść na miasto trudno, pewnie znów po chatach będziecie się bunkrować Miszka jutro praca do 20ej... Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: dobry
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: No właśnie widzimy, że zaglądasz i podsłuc**jesz...
bar_tos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: siemka, pamiętaj cały czas do przodu spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 akjam kolega z Twoich okolic No właśnie widzę... Bliżej OKO'a jednak. Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: siemka, pamiętaj cały czas do przodu spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie Nadrobić spamik i możesz tu wchodzić kiedy chcesz! :polew: A na spota oczywiście zapraszamy... Lista później. Ja piję LECHA... :polew:
bar_tos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: No właśnie widzimy, że zaglądasz i podsłuc**jesz... [/quote Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: No właśnie widzimy, że zaglądasz i podsłuc**jesz... Tylko bez linczowania proszę :gwizdanie: ja nic nie widzę, nic nie słysze
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 akjam kolega z Twoich okolic No właśnie widzę... Bliżej OKO'a jednak. Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: siemka, pamiętaj cały czas do przodu spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie Nadrobić spamik i możesz tu wchodzić kiedy chcesz! :polew: A na spota oczywiście zapraszamy... Lista później. Ja piję LECHA... :polew: aleś to odmienił OKO'a :polew: :polew: ja też Leszka, koniecznie zimnego
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 akjam kolega z Twoich okolic No właśnie widzę... Bliżej OKO'a jednak. Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: siemka, pamiętaj cały czas do przodu spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie Nadrobić spamik i możesz tu wchodzić kiedy chcesz! :polew: A na spota oczywiście zapraszamy... Lista później. Ja piję LECHA... :polew: aleś to odmienił OKO'a :polew: :polew: ja też Leszka, koniecznie zimnego :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 swoją drogą Oko ma w c**j odmian Oko, oku, okowi, oce, okiemu ...
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie zapraszamy swoją drogą Oko ma w ch***j odmian Oko, oku, okowi, oce, okiemu ... okomowi
Rekomendowane odpowiedzi