stanley Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 akjam kolega z Twoich okolic No właśnie widzę... Bliżej OKO'a jednak. Witam witam a bo ja tak nieśmiało się zabieram do postowania :gwizdanie: siemka, pamiętaj cały czas do przodu spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie Nadrobić spamik i możesz tu wchodzić kiedy chcesz! :polew: A na spota oczywiście zapraszamy... Lista później. Ja piję LECHA... :polew: aleś to odmienił OKO'a :polew: :polew: ja też Leszka, koniecznie zimnego ja nie :sick3:
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja nie :sick3: :sick3: to już wiadomo czemu miszka zawsze wali lecha... :polew:
bar_tos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie zapraszamy Dzięki dzięki z tym czasem ostatnio to różnie bywa ale postaram się podjechać w najbliższym czasie
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja nie :sick3: :sick3: to już wiadomo czemu miszka zawsze wali lecha... :polew: :polew: pewnie wali konia
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja nie :sick3: :sick3: to już wiadomo czemu miszka zawsze wali lecha... :polew: nie pier**l Leszek
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie zapraszamy Dzięki dzięki z tym czasem ostatnio to różnie bywa ale postaram się podjechać w najbliższym czasie wpadaj śmiało, tylko uważaj na miszkę ( dobrze mieć przy nim dni niepłodne)
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja nie :sick3: :sick3: to już wiadomo czemu miszka zawsze wali lecha... :polew: :polew: pewnie wali konia :nabijasie:
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie zapraszamy Dzięki dzięki z tym czasem ostatnio to różnie bywa ale postaram się podjechać w najbliższym czasie wpadaj śmiało, tylko uważaj na miszkę ( dobrze mieć przy nim dni niepłodne) dokładnie Stan coś wie o tym a w zasadzie to Basia
bar_tos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 spokiszys, nadrobię zaległości i mam nadzieję że czas pozwoli aby na spocika podjechać w najbliższym czasie zapraszamy Dzięki dzięki z tym czasem ostatnio to różnie bywa ale postaram się podjechać w najbliższym czasie wpadaj śmiało, tylko uważaj na miszkę ( dobrze mieć przy nim dni niepłodne) dokładnie Stan coś wie o tym a w zasadzie to Basia hehe tylko nie mówcie że muszę przyjechać z żelaznymi majtorami dla bezpieczeństwa
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 zbieram się sprawdzić te dni niepłodne
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 hehe tylko nie mówcie że muszę przyjechać z żelaznymi majtorami dla bezpieczeństwa :polew: przyjedziesz to się przekonasz :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ide spac, takze jak byscie cos potrzebowali no to mnie niema
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Chyba zdupczam powoli bo jutro pobudka i do roboty. CHyba, że jeszcze nie?
bar_tos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 hehe tylko nie mówcie że muszę przyjechać z żelaznymi majtorami dla bezpieczeństwa :polew: przyjedziesz to się przekonasz :polew: Pożyjemy zobaczymy :gwizdanie: :> ja też uciekam więc koledzy miłęj nocy życzę
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 hehe tylko nie mówcie że muszę przyjechać z żelaznymi majtorami dla bezpieczeństwa :polew: przyjedziesz to się przekonasz :polew: Pożyjemy zobaczymy :gwizdanie: :> ja też uciekam więc koledzy miłęj nocy życzę Nart!
Rekomendowane odpowiedzi