stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie czy licznik z RS4 pasował by do mojego wehikułu ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187771.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOjr Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie czy licznik z RS4 pasował by do mojego wehikułu ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187771.0 Pewnie tak ale na pewno nie plug&play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie czy licznik z RS4 pasował by do mojego wehikułu ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187771.0 Licznik kox!!! Napisz do gościa carlos666 on ogarnia temat liczników albo do samego sprzedającego bo Nosb też dobry jest w te klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Napisałem do Nosba zobacze co mi odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Na pewno jakieś kodowanie no i możliwe jakaś zmiana pinów w kostkach albo coś :gwizdanie: Ale licznik kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 wszystkim licznik +50%do mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie czy licznik z RS4 pasował by do mojego wehikułu ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187771.0 ciężki temat ( bo w jednym przypdaku licznik pobiera dane ze skrzyni biegów, a w drugim chyba z czujnika obrotwoego koła, czy jakoś tak), możesz zapytać też Flayera, bo wiem, że przerabial taki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 WIecie jak ma Krolu? Zamiast Czekając na Sobotę on ma Byle do Środy!!! I do czekolady! Wczoraj mi się zwierzył! :polew: P.S. Dziabnąłbym co... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 siemka jak tam po imprezce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 WIecie jak ma Krolu? Zamiast Czekając na Sobotę on ma Byle do Środy!!! I do czekolady! Wczoraj mi się zwierzył! :polew: P.S. Dziabnąłbym co... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 siemka jak tam po imprezce? WIecie jak ma Krolu? Zamiast Czekając na Sobotę on ma Byle do Środy!!! I do czekolady! Wczoraj mi się zwierzył! :polew: P.S. Dziabnąłbym co... :kox: Kebaba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 imprezowicze i cała reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 siemka jak tam po imprezce? całkiem fajnie, ale ostatni raz przyjechałem samochodem Bo tak troszkę sztywno bez alco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi