Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Pucek a może chcesz kubełki chceee ale? ale tylko pozgrzewane(to ostatecznie mogę sobie wyrezać), z poduchami z polifta, z sedana :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 dzisiaj "kupiłem" sobie nowy, ori trójnik do układu spryskiwania szyby bo stary uległ zmęczeniu hmm który trójnik? bo ja potrzebuję trójnik do prysków który łączy oba spryski maski, niestety nigdzie go nie mogłem kupić
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 To niestety nie są na sprzedaż a takie ładne poliftowe z poduchami
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 dzisiaj "kupiłem" sobie nowy, ori trójnik do układu spryskiwania szyby bo stary uległ zmęczeniu hmm który trójnik? bo ja potrzebuję trójnik do prysków który łączy oba spryski maski, niestety nigdzie go nie mogłem kupić właśnie taki coś koło 20zł nr kat 6X0 955 975[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:23_________________________________________________ To niestety nie są na sprzedaż a takie ładne poliftowe z poduchami ale ja nie chce kupić
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 To niestety nie są na sprzedaż a takie ładne poliftowe z poduchami to po co zagadujesz mogłem mieć takie fajne siedzenia, tylko problem z kanapą, jest z avanta, więc nie pasuje mocowanie
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 To niestety nie są na sprzedaż a takie ładne poliftowe z poduchami to po co zagadujesz mogłem mieć takie fajne siedzenia, tylko problem z kanapą, jest z avanta, więc nie pasuje mocowanie Pocieszę Cię moje są z avanta właśnie i tył mam inny niż przód. Jak się cieplej zrobi muszę coś wykombinować :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 to może faktycznie to ten trójnik ja byłem zmuszony kupić coś takiego w akwarystycznym i mam taki oczojebny zielony pod maską [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:27_________________________________________________ To niestety nie są na sprzedaż a takie ładne poliftowe z poduchami to po co zagadujesz mogłem mieć takie fajne siedzenia, tylko problem z kanapą, jest z avanta, więc nie pasuje mocowanie Pocieszę Cię moje są z avanta właśnie i tył mam inny niż przód. Jak się cieplej zrobi muszę coś wykombinować :gwizdanie: w przedlifcie to nie problem, u mnie jest całkiem inne mocowanie kanapy
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 w przedlifcie to nie problem, u mnie jest całkiem inne mocowanie kanapy No ja mam właśnie poliftowe tak na zatrzaski a u siebie mam na bolec stare
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Stasiu, biorę ten trójnik Bulczas, takie? http://postimage.org/image/69kraquc/
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Stasiu, biorę ten trójnik Bulczas, takie? http://postimage.org/image/69kraquc/ No tak mam te stare
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Stasiu, biorę ten trójnik Bulczas, takie? http://postimage.org/image/69kraquc/ co to znaczy biorę ? Jak go chcesz to Ci zamówię, bo nie ma na miejscu Proszę o pisemne zamówienie na PW [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:37_________________________________________________spadam obfotografować auto i do domu
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no to Stasiu zamów Bulczas, no to na takie mocowanie potrzebuję tylną kanapę w kubełkach
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 To chyba nie różniły się liftami kanapy tylko sedan/avant :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Pucek jak chcesz licznik to na allegro jest za 70zl z pełnym fisem tylko anglik ale to tarcze przełożysz ze swojego :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Pucek jak chcesz licznik to na allegro jest za 70zl z pełnym fisem tylko anglik ale to tarcze przełożysz ze swojego :gwizdanie: już go kupiłem
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Pucek jak chcesz licznik to na allegro jest za 70zl z pełnym fisem tylko anglik ale to tarcze przełożysz ze swojego :gwizdanie: już go kupiłem Aha no to git
Rekomendowane odpowiedzi