akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 No i co tam słychować? Muszę iść wreszcie zjeść jakiegoś pączka bo brak kalorii nie jest wskazany. ja jestem po 4 pączkach :gwizdanie: Dobry wynik jak na tą godzinę! Coś się zmieniło?
Grisza79 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 [D]upa wam od tych pączków urośnie A tak na marginesie.. pojebało ich na tych stacjach za litr diesel V-power płaciłem dzisiaj 5,08 A miało być tak pięknie... Tusk cuda obiecywał
akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 [D]upa wam od tych pączków urośnie A tak na marginesie.. pojebało ich na tych stacjach za litr diesel V-power płaciłem dzisiaj 5,08 A miało być tak pięknie... Tusk cuda obiecywał Nie ma się co dziwić jak u Arabów wojny! Dobrze, że mamy zapas bo byśmy wogóle nie mieli co lać.
stanley Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 No i co tam słychować? Muszę iść wreszcie zjeść jakiegoś pączka bo brak kalorii nie jest wskazany. ja jestem po 4 pączkach :gwizdanie: Dobry wynik jak na tą godzinę! Coś się zmieniło? właśnie nic, zapasy się skończyły, muszę chyba zejść na serwis, tam leża pączki dla klientów
akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 No i co tam słychować? Muszę iść wreszcie zjeść jakiegoś pączka bo brak kalorii nie jest wskazany. ja jestem po 4 pączkach :gwizdanie: Dobry wynik jak na tą godzinę! Coś się zmieniło? właśnie nic, zapasy się skończyły, muszę chyba zejść na serwis, tam leża pączki dla klientów Cześć Żłoby :> Cześć Złobie!
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja nie zjadłem dziś ani jednego pączka :gwizdanie:
Gość fudi Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Witajcie Nie ma ktoś z was jakiegoś wolnego uchwytu do nawigacji? Chętnie odkupię
Grisza79 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja nie zjadłem dziś ani jednego pączka :gwizdanie: Ja też Nie wiem jak ty ale ja się odchudzam :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja nie zjadłem dziś ani jednego pączka :gwizdanie: Ja też Nie wiem jak ty ale ja się odchudzam :gwizdanie: Ja nie przepadam po prostu za pączkami :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja nie zjadłem dziś ani jednego pączka :gwizdanie: Ja też Nie wiem jak ty ale ja się odchudzam :gwizdanie: Ja nie przepadam po prostu za pączkami :gwizdanie: Rozumiem.... słodycz tylko naturalna
Adrenalina Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja nie zjadłem dziś ani jednego pączka :gwizdanie: Ja też Nie wiem jak ty ale ja się odchudzam :gwizdanie: Ja nie przepadam po prostu za pączkami :gwizdanie: Rozumiem.... słodycz tylko naturalna
Bulczas Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja nie zjadłem dziś ani jednego pączka :gwizdanie: Ja też Nie wiem jak ty ale ja się odchudzam :gwizdanie: Ja nie przepadam po prostu za pączkami :gwizdanie: Rozumiem.... słodycz tylko naturalna
viktor098 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 najlepi spalic kalorie wlasnie w naturalny sposob
Grisza79 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 zboki Dobra dobra... nie poznaje koleżki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi