stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ale jedziecie z tym koksem apropo psów, jestem wielkim fanem Wioletty Villas
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ale jedziecie z tym koksem apropo psów, jestem wielkim fanem Wioletty Villas jak się to ma do mojej wypowiedzi :polew:
krolu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... jak diman :decayed:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... jak diman :decayed: No właśnie o tym mówiłem... Diman podgląda...
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ale jedziecie z tym koksem apropo psów, jestem wielkim fanem Wioletty Villas nawet gdzies masz jej kasete?
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... od Huga pewnie dostał Diman chyba też takie ma... :gwizdanie: zawsze wisi w widocznym miejscu :kox:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... od Huga pewnie dostał Diman chyba też takie ma... :gwizdanie: zawsze wisi w widocznym miejscu :kox:
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dobra spadam do wyra jutro zabiegany dzień :gwizdanie: nara
akjam Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 A ja nie. Posiedzę jeszcze bo nocka długa... :gwizdanie: Trzymta się! [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 22:50_________________________________________________Pobudka!
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja chyba nie ale to się okaże jeszcze jutro ;(
Rekomendowane odpowiedzi