akjam Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 tolek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=136654.165 To co, pisać się na grupowy, czy lepiej indywidualnie? Tak naprawdę, te 200 zł wcale mnie nie zbawi, a chce to mieć zrobione dobrze... Możesz zapisać się na grupowy i umówić a kasa zawsze na coś zostanie. Ja tam umówiłem się grupowo a i tak moim wozem zajmował się tyle ile powinien. Przecież nie wypuści Ci wozu bez zrobionego programu do końca. No w zasadzie 200, to dołożę sobie tylko stofkę i mam sprężyny np będę śledził wątek... Zawsze jakaś kasa zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Czyli o jakość wykonania, nie mam się co obawiać, w zasadzie, to tylko chodzi o termin. Bo jak indywidualnie, wiadomo, dzwonię, umawiam się z gościem. A grupowy, to nie wiadomo kiedy się pozbierają chopcy i jakie ustalą terminy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Czyli o jakość wykonania, nie mam się co obawiać, w zasadzie, to tylko chodzi o termin. Bo jak indywidualnie, wiadomo, dzwonię, umawiam się z gościem. A grupowy, to nie wiadomo kiedy się pozbierają chopcy i jakie ustalą terminy... Tylko termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracia Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? I tak Ci nie ładuje, daleko nie odjadą :polew: [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 17:26_________________________________________________A tak w ogóle to podobno dzisiaj jakiś Dzień Mężczyzn :> więc.. Wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? I tak Ci nie ładuje, daleko nie odjadą :polew: [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 17:26_________________________________________________A tak w ogóle to podobno dzisiaj jakiś Dzień Mężczyzn :> więc.. Wszystkiego najlepszego co mi nie ładuje :embarrassed: bo nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zib0l Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 koledzy a wezyki podcisnieniowe kupic w byle jakim sklepie motoryzacyjnym czy z aso:P ? bo chcialem dziisaj kupic w autodacie i gosciu mowi ze ma ale niewie ile one wytrzymaja....mial dwa rodzaje jeden z wygladu podobne do ori ze gorna warstwa byla plecionka z materialu a drugi mial gume wzmocniona... (1m za 10zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? I tak Ci nie ładuje, daleko nie odjadą :polew: [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 17:26_________________________________________________A tak w ogóle to podobno dzisiaj jakiś Dzień Mężczyzn :> więc.. Wszystkiego najlepszego co mi nie ładuje :embarrassed: bo nie czaje może turbo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witka chłopaki :hi: mam pytanie dla tych z katowic... chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? przy targu masz parkingów w penis na bank coś znajdziesz, a jechać możesz o każdej porze porannej, czym później tym mniej handlarzy po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witka chłopaki :hi: mam pytanie dla tych z katowic... chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? przy targu masz parkingów w penis na bank coś znajdziesz, a jechać możesz o każdej porze porannej, czym później tym mniej handlarzy po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witka chłopaki :hi: mam pytanie dla tych z katowic... chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? przy targu masz parkingów w penis na bank coś znajdziesz, a jechać możesz o każdej porze porannej, czym później tym mniej handlarzy po robocie ale szajba...myślałem że znów ta menda Krolu namieszał w moim poście, a tu po prostu jest zamiast c h u j to penis [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:23_________________________________________________gracia co tu mieszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witka chłopaki :hi: mam pytanie dla tych z katowic... chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? przy targu masz parkingów w penis na bank coś znajdziesz, a jechać możesz o każdej porze porannej, czym później tym mniej handlarzy po robocie ale szajba...myślałem że znów ta menda Krolu namieszał w moim poście, a tu po prostu jest zamiast c h u j to penis tak samo jest jak dasz Q.rwa to pokazuje cholera :gwizdanie: oczywiscie Q.rwa bez kropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 piz*a [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:30_________________________________________________c**j [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________kurwa[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________jebać[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________spierdalaj[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________jebać nie wykrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 pipka [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:30_________________________________________________penis [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________cholera[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________jebać[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________spadaj[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________jebać nie wykrywa :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracia Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witka chłopaki :hi: mam pytanie dla tych z katowic... chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? przy targu masz parkingów w penis na bank coś znajdziesz, a jechać możesz o każdej porze porannej, czym później tym mniej handlarzy po robocie ale szajba...myślałem że znów ta menda Krolu namieszał w moim poście, a tu po prostu jest zamiast c h u j to penis [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:23_________________________________________________gracia co tu mieszasz Jaaaaaa o co Ty mnie podejrzewasz, ja z nudów was tylko obserwuje ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witka chłopaki :hi: mam pytanie dla tych z katowic... chce jechać z moją w sobote na targ na załęże.. gdzie zostawić autko ? o której najlepiej jechać? przy targu masz parkingów w penis na bank coś znajdziesz, a jechać możesz o każdej porze porannej, czym później tym mniej handlarzy po robocie ale szajba...myślałem że znów ta menda Krolu namieszał w moim poście, a tu po prostu jest zamiast c h u j to penis [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 19:23_________________________________________________gracia co tu mieszasz Jaaaaaa o co Ty mnie podejrzewasz, ja z nudów was tylko obserwuje ;( dodajesz i usuwasz posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracia Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 wydaje ci sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 wydaje ci sie tak tak pewni masz to po bracie, on tak robi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracia Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No niestety za dużo spędzam z nim czasu, pewne nawyki mimo woli mi zostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 i se po pracy jestem Jaaaaaa o co Ty mnie podejrzewasz, ja z nudów was tylko obserwuje ;( jak ci sie nudzi to wez umyj gary czy cos posprzataj w domu, rozerwiesz sie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracia Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 i se po pracy jestem Jaaaaaa o co Ty mnie podejrzewasz, ja z nudów was tylko obserwuje ;( jak ci sie nudzi to wez umyj gary czy cos posprzataj w domu, rozerwiesz sie troche Propozycja całkiem fajna, ale po głębszym zastanowieniu jednak podziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi