stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: a później większe wtryski, wzmocnione sprzęgło, a na końcu swap na BKN
OKO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: chciałeś kręcić diesla jak benzynę na gazie ... Pucek i tak został objechany :?:
pajda Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 stn chop nie odbiera, ale to bylo cos ok 405 zl
OKO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: a później większe wtryski, wzmocnione sprzęgło, a na końcu swap na BKN albo ADRa i nie będzie się miało co popsuć
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: a później większe wtryski, wzmocnione sprzęgło, a na końcu swap na BKN :gwizdanie: kto wie czy totek nie wpadnie :gwizdanie:
OKO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: a później większe wtryski, wzmocnione sprzęgło, a na końcu swap na BKN :gwizdanie: kto wie czy totek nie wpadnie :gwizdanie: jutrzejsze głosowanie jest już ustawione, szkoda kasy na kupony... ... ja zgarniam 6
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: chciałeś kręcić diesla jak benzynę na gazie ... Pucek i tak został objechany :?: nie no to był szybki start spod świateł na impreze sie spieszyliśmy i szło do 4200obr/min na duppp i tyle od i cała historia :>[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 14:07_________________________________________________ i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: a później większe wtryski, wzmocnione sprzęgło, a na końcu swap na BKN :gwizdanie: kto wie czy totek nie wpadnie :gwizdanie: jutrzejsze głosowanie jest już ustawione, szkoda kasy na kupony... ... ja zgarniam 6 no to sie jeszcze okaże ale jak chcesz grac to dzisiaj jest duży lotek widze ze już dawno nie grałeś :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 stn chop nie odbiera, ale to bylo cos ok 405 zl dobra, zamówię sobie na forum,, widzę że kolo ma po 380zł/szt
OKO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no to sie jeszcze okaże ale jak chcesz grac to dzisiaj jest duży lotek widze ze już dawno nie grałeś :gwizdanie: wydało się f*ck
pajda Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 stn chop nie odbiera, ale to bylo cos ok 405 zl dobra, zamówię sobie na forum,, widzę że kolo ma po 380zł/szt na opony.pl masz 396 z wysylka 0 zl.
akjam Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i sie rozchorowalem... :/[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 13:53_________________________________________________oj diman co to sie stalo... ale widze ze chcesz dorezac go troszke za kare... no poszła mi turbina na lekkim ściganku z puckiem ;( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bedzie nowe turbo i moze drugi icek zobaczymy :kox: a później większe wtryski, wzmocnione sprzęgło, a na końcu swap na BKN :gwizdanie: Bez SWAPa by się obeszło ale wtryski i sprzęgło to dobry pomysł...
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 stn chop nie odbiera, ale to bylo cos ok 405 zl dobra, zamówię sobie na forum,, widzę że kolo ma po 380zł/szt na opony.pl masz 396 z wysylka 0 zl. tutaj też jest 0 zł lub ewentualnie 20zł, więc wychodzi podobnie
Seski Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no dimek to wszystko fajnie tylko kijowo zostac bez auta na jakis czas... moze mirek ci pozyczy jedno... a ja nie moge teraz isc na L4...
Pucek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć tak Diman, Ty wszystko pociskaj na mnie to Ty jechałeś pierwszy PS. Graty z 1.8T już w bagażniku...dla Ciebie Kędzior też coś mam Grill? jeden kit, cieszcie się że wpadam
Adrenalina Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no dimek to wszystko fajnie tylko kijowo zostac bez auta na jakis czas... lepiej żeby teraz nie zostawał bez furki :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no dimek to wszystko fajnie tylko kijowo zostac bez auta na jakis czas... moze mirek ci pozyczy jedno... a ja nie moge teraz isc na L4... luzik mam pożyczoną alfe romeo od bracika 1.9 jtd 110 KM :gwizdanie: wiec rowerem nie musze jezdzic chodz przydało by sie
Ciepły Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Zna ktoś tego gościa lub firmę ? Znajduje się w sosnowcu przy ul.Krzywoustego 156 ? http://allegro.pl/show_user.php?uid=1872385
akjam Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 no dimek to wszystko fajnie tylko kijowo zostac bez auta na jakis czas... moze mirek ci pozyczy jedno... a ja nie moge teraz isc na L4... luzik mam pożyczoną alfe romeo od bracika 1.9 jtd 110 KM :gwizdanie: wiec rowerem nie musze jezdzic chodz przydało by sie Brzuszek by się zmniejszył... Zna ktoś tego gościa lub firmę ? Znajduje się w sosnowcu przy ul.Krzywoustego 156 ? http://allegro.pl/show_user.php?uid=1872385 Ja nie znam.
Adam.S Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Witam a tu co tak pusto ? Wszyscy w drodze na spota i po kiełbaski :>
diman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Witam a tu co tak pusto ? Wszyscy w drodze na spota i po kiełbaski :> a myślisz że ten grill wypali wątpie ale jestem za jak już mówiłem
Rekomendowane odpowiedzi