OKO Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 dla rodziny :a4fan: i to sie ceni. pamietaj ze chlopaki z A4-klub nigdy Ci nie zostawią :> chyba że będzie inaczej dopóki pije ma kolegów
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 to co jutro w City Roku omowimy temat :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 co Ty najepiej bogatą i starą, taką żeby nawet pies na nią nie nasikał
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 o d*pach pogadasz jak sie kędzior pojawi :kox:
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 o d*pach pogadasz jak sie kędzior pojawi :kox: ja o d*pach nie gadam - mam zakaz ale mogę przytoczyć tutaj moje motto życiowe: "Piwo stanowi dowód na to, że Bóg kocha nas i pragnie naszego szczęścia"
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 o d*pach pogadasz jak sie kędzior pojawi :kox: ja o d*pach nie gadam - mam zakaz ale mogę przytoczyć tutaj moje motto życiowe: "Piwo stanowi dowód na to, że Bóg kocha nas i pragnie naszego szczęścia" motto jest godne uwagi :kox:
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 pamiętacie to: :sick3: [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 15:28_________________________________________________ po pracy i weekend weekend spędzam w garażu na rezanku :naughty:
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 co Ty najepiej bogatą i starą, taką żeby nawet pies na nią nie nasikał wiem wiem... najlepiej jakby miała 90-42-90 90 lat - 42 gorączki - 90 milionów na koncie Diman no myśle że kędzior wychaczy mi jakąś niunie w BT... czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie:
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 co Ty najepiej bogatą i starą, taką żeby nawet pies na nią nie nasikał wiem wiem... najlepiej jakby miała 90-42-90 90 lat - 42 gorączki - 90 milionów na koncie Diman no myśle że kędzior wychaczy mi jakąś niunie w BT... czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 10 minut do weekendu Stanley jak obstawiasz dziś wynik Niebiescy - Żabole? Ale śnieg naqrwia! Maskara! Płaty jak bułki!
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 10 minut do weekendu Weekend to ja mam od wczoraj.... W poniedziałek też nie ide... a w przyszły piątek tysz nie... Zresztą ja mam lajt job
stanley Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 10 minut do weekendu Stanley jak obstawiasz dziś wynik Niebiescy - Żabole? Ale śnieg naqrwia! Maskara! Płaty jak bułki! 2:1 [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 15:55_________________________________________________ 10 minut do weekendu Weekend to ja mam od wczoraj.... W poniedziałek też nie ide... a w przyszły piątek tysz nie... Zresztą ja mam lajt job jesteś dilerem żuru ?
Rekomendowane odpowiedzi