Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta to zarówno Ty jak i Fugo możecie mi w tym temacie
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta to zarówno Ty jak i Fugo możecie mi w tym temacie Rudi też tak mówiła :polew: :polew:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Właśnie wróciłem z Kato Autobusem, moje Audi co prawda nie zostało w Klubie ale zostało w Kato będzie pewnie często widywane bo nowy właściciel mieszka na Słowackiego no i zaprosiłem go na spoty łezka się w oku zakręciła jak jakieś 2h po sprzedaży widziałem już pomykającego ADR po Kato ;( To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? chciałbyś To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta Moderator czuwa.
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta to zarówno Ty jak i Fugo możecie mi w tym temacie Rudi też tak mówiła :polew: :polew: czekam :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta to zarówno Ty jak i Fugo możecie mi w tym temacie Rudi też tak mówiła :polew: :polew: czekam :gwizdanie: To żebyś się nie doczekał.
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta to zarówno Ty jak i Fugo możecie mi w tym temacie Rudi też tak mówiła :polew: :polew: czekam :gwizdanie: To żebyś się nie doczekał. ten nędzny moderacina nie będzie mi tu fikał
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To co? To pewnie ostatnie Twoje posty na tym forum? Wypisujesz się? poszło już pw do fuga, z wnioskiem o kasację konta to zarówno Ty jak i Fugo możecie mi w tym temacie Rudi też tak mówiła :polew: :polew: czekam :gwizdanie: To żebyś się nie doczekał. ten nędzny moderacina nie będzie mi tu fikał Dorwie Cie gdzieś na Tychach i zobaczysz!
keżor Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew:
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek
keżor Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek głównie na uczelni mam w tym semestrze 5 wypasionych projektów do zrobienia , także mało tu będe spędzał czasu
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek głównie na uczelni mam w tym semestrze 5 wypasionych projektów do zrobienia , także mało tu będe spędzał czasu Ucz się ucz...
Miszka82 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek głównie na uczelni mam w tym semestrze 5 wypasionych projektów do zrobienia , także mało tu będe spędzał czasu zacząłeś się uczyć widzę albo jakaś fajna dupeczka na uczelni często bywa
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek głównie na uczelni mam w tym semestrze 5 wypasionych projektów do zrobienia , także mało tu będe spędzał czasu zacząłeś się uczyć widzę albo jakaś fajna dupeczka na uczelni często bywa Pewnie to drugie... Choć keżor to kujon i zdaje jako jeden z niewielu egzaminy i zaliczenia...
keżor Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek głównie na uczelni mam w tym semestrze 5 wypasionych projektów do zrobienia , także mało tu będe spędzał czasu zacząłeś się uczyć widzę albo jakaś fajna dupeczka na uczelni często bywa Pewnie to drugie... Choć keżor to kujon i zdaje jako jeden z niewielu egzaminy i zaliczenia...
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek głównie na uczelni mam w tym semestrze 5 wypasionych projektów do zrobienia , także mało tu będe spędzał czasu zacząłeś się uczyć widzę albo jakaś fajna dupeczka na uczelni często bywa Pewnie to drugie... Choć keżor to kujon i zdaje jako jeden z niewielu egzaminy i zaliczenia...
Bulczas Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: sprzedajesz auto że sprzedajesz tajle :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 siema laseczki co tam słychać ? ktoś mi streści co sie działo od 3922 strony ? :polew: Stasiu to co z tym grillem ? bo jeden kupiec czeka i wsumie powiedział , że wziąłby RS za 350 i sie waham :polew: siema kajś był synek głównie na uczelni mam w tym semestrze 5 wypasionych projektów do zrobienia , także mało tu będe spędzał czasu Ucz się ucz... ucz sie ucz bo inaczej bedziesz jebal jak Akjam zobacz ja wyuczony 2 kierunki skonczylem takze zycie jak w madrycie
Rekomendowane odpowiedzi