akjam Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Ja chyba też dotrę ale póki co nie mogę dojść do siebie.
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 jak ktos ma lapka z xp to wezcie na spota
Seski Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 jak ktos ma lapka z xp to wezcie na spota a co chcesz komuś buchnąć lapka?
Pucek Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Basia pewnie wpadła z Olą... chciała już ją ostrzec przed Kędziorem
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 no i do was nie dotarłem ale ciężka walka z tym moim wozidłem ale fakty są takie zapalił dymi jak cholera ale to normalne będzie przez jakiś czas dymił bo miałem olej w dolocie no i kurna mało oleju miałem i nie mogę jeździć jutro muszę pouzupełniać płyny bo i płynu chłodniczego mam za mało podziękowania z mojej strony się należą dla: Krola za zrobienie pięknej flanszy Stanleya za załatwienie części po dobrych cenach no i Pucka za pomoc przy rozbieraniu WIELKIE DZIĘKI PANOWIE :notworthy: :notworthy:
krolu Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 no i do was nie dotarłem ale ciężka walka z tym moim wozidłem ale fakty są takie zapalił dymi jak cholera ale to normalne będzie przez jakiś czas dymił bo miałem olej w dolocie no i kurna mało oleju miałem i nie mogę jeździć jutro muszę pouzupełniać płyny bo i płynu chłodniczego mam za mało podziękowania z mojej strony się należą dla: Krola za zrobienie pięknej flanszy Stanleya za załatwienie części po dobrych cenach no i Pucka za pomoc przy rozbieraniu WIELKIE DZIĘKI PANOWIE :notworthy: :notworthy: git, jak coś to ja ci ją chętnie przepale :kox:
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 chciała już ją ostrzec przed Kędziorem ta raczej przed toba
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 no i do was nie dotarłem ale ciężka walka z tym moim wozidłem ale fakty są takie zapalił dymi jak cholera ale to normalne będzie przez jakiś czas dymił bo miałem olej w dolocie no i kurna mało oleju miałem i nie mogę jeździć jutro muszę pouzupełniać płyny bo i płynu chłodniczego mam za mało podziękowania z mojej strony się należą dla: Krola za zrobienie pięknej flanszy Stanleya za załatwienie części po dobrych cenach no i Pucka za pomoc przy rozbieraniu WIELKIE DZIĘKI PANOWIE :notworthy: :notworthy: git, jak coś to ja ci ją chętnie przepale :kox: narazie jakies problemy z olejem mam bo cos mi sie poci turbina jutro to zdiagnozuje bo dzisiaj juz ciemno i nie mialem oleju na dolewke bo malo bylo
krolu Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 no i do was nie dotarłem ale ciężka walka z tym moim wozidłem ale fakty są takie zapalił dymi jak cholera ale to normalne będzie przez jakiś czas dymił bo miałem olej w dolocie no i kurna mało oleju miałem i nie mogę jeździć jutro muszę pouzupełniać płyny bo i płynu chłodniczego mam za mało podziękowania z mojej strony się należą dla: Krola za zrobienie pięknej flanszy Stanleya za załatwienie części po dobrych cenach no i Pucka za pomoc przy rozbieraniu WIELKIE DZIĘKI PANOWIE :notworthy: :notworthy: git, jak coś to ja ci ją chętnie przepale :kox: narazie jakies problemy z olejem mam bo cos mi sie poci turbina jutro to zdiagnozuje bo dzisiaj juz ciemno i nie mialem oleju na dolewke bo malo bylo oki
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 no i do was nie dotarłem ale ciężka walka z tym moim wozidłem ale fakty są takie zapalił dymi jak cholera ale to normalne będzie przez jakiś czas dymił bo miałem olej w dolocie no i kurna mało oleju miałem i nie mogę jeździć jutro muszę pouzupełniać płyny bo i płynu chłodniczego mam za mało podziękowania z mojej strony się należą dla: Krola za zrobienie pięknej flanszy Stanleya za załatwienie części po dobrych cenach no i Pucka za pomoc przy rozbieraniu WIELKIE DZIĘKI PANOWIE :notworthy: :notworthy: git, jak coś to ja ci ją chętnie przepale :kox: narazie jakies problemy z olejem mam bo cos mi sie poci turbina jutro to zdiagnozuje bo dzisiaj juz ciemno i nie mialem oleju na dolewke bo malo bylo oki jutro musze ja przepalic co by sie ten tłumik wypalil bo tam ciagle wciul oleju jest
tolek85 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 niby plus 6, a zimnooo, strasznie. Dzięki za kiełbaski
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a co najgorsze kasia wziela alfe od bracika i sie rozjebaly wahacze tylne jak sie wali to wszystko :wallbash: ;(
krolu Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a co najgorsze kasia wziela alfe od bracika i sie rozjebaly wahacze tylne jak sie wali to wszystko :wallbash: ;( to i tak w sumie alfa wytrzymała tydzień bez mechanika :kox:
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a co najgorsze kasia wziela alfe od bracika i sie rozjebaly wahacze tylne jak sie wali to wszystko :wallbash: ;( to i tak w sumie alfa wytrzymała tydzień bez mechanika :kox: nawet dwa tygodnie 500km nią zrobilem i wszystko wporzo kaska wziela na 30km i szlak ja trafil
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a co najgorsze kasia wziela alfe od bracika i sie rozjebaly wahacze tylne jak sie wali to wszystko :wallbash: ;( to i tak w sumie alfa wytrzymała tydzień bez mechanika :kox: nawet dwa tygodnie 500km nią zrobilem i wszystko wporzo kaska wziela na 30km i szlak ja trafil niedawaj jej audiczki :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi