akjam Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 qr** tak mi net tnie, że ro***erdole za chwilę kompa na ścianie!
keżor Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 cholera tak mi net tnie, że ro***erdole za chwilę kompa na ścianie! nie nie zrobisz nie wierze
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 cholera tak mi net tnie, że ro***erdole za chwilę kompa na ścianie! to nie net tnie
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 cholera tak mi net tnie, że ro***erdole za chwilę kompa na ścianie! alkoholowe nerwy
Grisza79 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Coś dla Stanley'a i Dimana :gwizdanie: Gdyby mężczyźni wychowywali dzieci
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 jestem agent: otwarłem piwo - wypiłem po czym zatkałem pustą butelkę kapslem, żeby otworzyć drugie piwo. Wypiłem drugie piwo, zatkałem kapslem i znowu otworzyłem to pierwsze. A tutaj pusto.....
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Coś dla Stanley'a i Dimana :gwizdanie: Gdyby mężczyźni wychowywali dzieci dobre
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Coś dla Stanley'a i Dimana :gwizdanie: Gdyby mężczyźni wychowywali dzieci ja będę normalnym ojcem - podobno dziecko od drugiego roku życia może przynosić jednorazowo po dwa piwa z żabki
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 jestem agent: otwarłem piwo - wypiłem po czym zatkałem pustą butelkę kapslem, żeby otworzyć drugie piwo. Wypiłem drugie piwo, zatkałem kapslem i znowu otworzyłem to pierwsze. A tutaj pusto..... natury nieoszukasz, jak co to aj mam jeszcze kilka w lodowce
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 hehehe tez sie chyba bede zbieral bo co tak bede sam
akjam Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 hehehe tez sie chyba bede zbieral bo co tak bede sam Racja, co tak sam będę tu siedział...
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jak tam Diman furka ogarnięta do końca ?
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jak tam Diman furka ogarnięta do końca ? no jezdzi ale problem z olejem jakis bo mam lekki wyciek i nie wiem co to dzisiaj bede patrzal co i jak ale musza mi sklepy otworzyc bo zakupy mysze zrobic olej i plyn chlodniczy
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 jak tam Diman furka ogarnięta do końca ? no jezdzi ale problem z olejem jakis bo mam lekki wyciek i nie wiem co to dzisiaj bede patrzal co i jak ale musza mi sklepy otworzyc bo zakupy mysze zrobic olej i plyn chlodniczy to działaj działaj co by te wozidło śmigało
Rekomendowane odpowiedzi