Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 witka po robocie padam na ryj [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 19:44_________________________________________________ Miszka przyszedł cicho.... :gwizdanie: nie dygaj boba zaraz spadam tylko wpadłem się przywitać
Gość elvis80 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 joł czołem;) dzisiaj chyba przygotowania do impry co ? miłej zabawy...
addassko Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 joł czołem;) dzisiaj chyba przygotowania do impry co ? miłej zabawy... ja chopcy juz maja rajzyfiber ale spokojnie nastepny zlocik smigamy tez do BT po tym co slyszalem i czytalem ja jade bankowo
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ja chopcy juz maja rajzyfiber ale spokojnie nastepny zlocik smigamy tez do BT po tym co slyszalem i czytalem ja jade bankowo napewno bedzie nuda jak rok temu
akjam Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 z wieczora Muszę się wreszcie spakować. :gwizdanie: Grisza! Ja kupiłem ale na wszelki wypadek wódeczkę zostawiłem w samochodzie w garażu! :polew:
OKO Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 też się jeszcze nie spakowałem a i Kedzior napoje w zamrażalniku :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ja chopcy juz maja rajzyfiber ale spokojnie nastepny zlocik smigamy tez do BT po tym co slyszalem i czytalem ja jade bankowo napewno bedzie nuda jak rok temu tja... podejrzewam że i tak pewnie tej nudy nie będe pamiętał :gwizdanie: z wieczora Muszę się wreszcie spakować. :gwizdanie: Grisza! Ja kupiłem ale na wszelki wypadek wódeczkę zostawiłem w samochodzie w garażu! :polew: Good choice !! JA już spakowany..... i wypucowany
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 a i Kedzior napoje w zamrażalniku :gwizdanie: o ktorej wogole tak mniej wiecej bedziesz? bo musze wczesniej wstac zeby sie spakowac
OKO Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 z wieczora Muszę się wreszcie spakować. :gwizdanie: Grisza! Ja kupiłem ale na wszelki wypadek wódeczkę zostawiłem w samochodzie w garażu! :polew: BTW ja już jestem w domu i nie będe nigdzie w sklepie
tolek85 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ja to piernicze, jestem tak wykamany, że po przyjeździe skoczyłem tylko po 0,7 do sklepu, otwarłem sobie piwko i idę spać... Jutro się spakuję rano Ja jednak nie jadę moim autkiem, z Anką zabierzemy się z griszą [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:37_________________________________________________PS, grisza miał jechać sam, aż w końcu będzie miał pełne auto
OKO Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 a i Kedzior napoje w zamrażalniku :gwizdanie: o ktorej wogole tak mniej wiecej bedziesz? bo musze wczesniej wstac zeby sie spakowac tak ok 8 rano zadzwonie jak będę się zbliżał [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:41_________________________________________________
Grisza79 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Tolek no pięknie.... Grisza z małej litery.... Kurde spalanie mi się zwiększy
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ja to piernicze, jestem tak wykamany, że po przyjeździe skoczyłem tylko po 0,7 do sklepu, otwarłem sobie piwko i idę spać... Jutro się spakuję rano Ja jednak nie jadę moim autkiem, z Anką zabierzemy się z griszą uważajcie bo grisza wyznaje zasady "niezpisanej ksiegi drogi "Jay i Cichy Bob kontratakują(2001) Lektor PL 2/10 03:00 :polew: :polew: a i Kedzior napoje w zamrażalniku :gwizdanie: o ktorej wogole tak mniej wiecej bedziesz? bo musze wczesniej wstac zeby sie spakowac tak ok 8 rano zadzwonie jak będę się zbliżał [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:41_________________________________________________ cooo tak wczesnieeee myslalem ze bedziesz kolo 12 :polew: [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:45_________________________________________________zadzwon jak wstaniesz zebym tez wstal i dzwon dopoki nie odbiore
OKO Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Tolek no pięknie.... Grisza z małej litery.... Kurde spalanie mi się zwiększy :gwizdanie:
OKO Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ja to piernicze, jestem tak wykamany, że po przyjeździe skoczyłem tylko po 0,7 do sklepu, otwarłem sobie piwko i idę spać... Jutro się spakuję rano Ja jednak nie jadę moim autkiem, z Anką zabierzemy się z griszą uważajcie bo grisza wyznaje zasady "niezpisanej ksiegi drogi "Jay i Cichy Bob kontratakują(2001) Lektor PL 2/10 03:00 :polew: :polew: a i Kedzior napoje w zamrażalniku :gwizdanie: o ktorej wogole tak mniej wiecej bedziesz? bo musze wczesniej wstac zeby sie spakowac tak ok 8 rano zadzwonie jak będę się zbliżał [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:41_________________________________________________ cooo tak wczesnieeee myslalem ze bedziesz kolo 12 :polew: [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 21:45_________________________________________________zadzwon jak wstaniesz zebym tez wstal i dzwon dopoki nie odbiore ej to ty lepiej dzwoń dopuki nie odbiorę ok 6:40 czasem rano zasypiam :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ej to ty lepiej dzwoń dopuki nie odbiorę ok 6:40 czasem rano zasypiam :gwizdanie: nom to mamy problem bo ja nie wstaje wczesniej niz 9 moze laski nas dobudza :polew: ok to o 7 sie zdzwaniamy ktoryu wstanie pierwszy tego budzi ehehehe a ja zrobie nr Basi i zadzwoine do niej o 4
Rekomendowane odpowiedzi