Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 beda rzygoł A Ja bym się w zasadzie napił
gracia Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 My też już w domu, Dzięki wszystkim za towarzystwo w doli i niedoli :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 No i My też w domu. Nie obyło się bez niespodzianek w podróży... Musiałem urwać tą osłonę bo bym nie dojechał... :gwizdanie: Dziękówka! Dziś się zjadą menele i będą pindolić jak to słabo było :gwizdanie: Słabo w chooj... :naughty: jakieś hity ? jeden z wielu: żryj gruz :polew: beda rzygoł Opowiadasz tak od piątku...
tolek85 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 A chciałem napisać „pierwszy po zlocie” ale zdążyłem się już wyspać Droga na szczęście bez korków, no i fajnie się jechało 3.0 TDI Moim skromnym zdaniem, od takich silników powinni produkowac auta... :gwizdanie: no i tip-tronik KickDown + prawie 300 koni robi robote
Pucek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 A chciałem napisać „pierwszy po zlocie” ale zdążyłem się już wyspać Droga na szczęście bez korków, no i fajnie się jechało 3.0 TDI Moim skromnym zdaniem, od takich silników powinni produkowac auta... :gwizdanie: no i tip-tronik KickDown + prawie 300 koni robi robote i rozmowa o motoryzacji dobra, Dzięki ZA WSZYSTKO Ps. Panie Oko, ogarnij temat szmalu
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 jakieś hity ? Pajacyków był z Nami!!!! :polew:
gracia Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Pucyków, Jacyków, Szaliczek może sonda :polew: :polew:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 chlorze... :gwizdanie: qr**! Pajacyków! Cały czas na lekach i bez alko a ten mi tu z chlorem wyjeżdża... Każdy potwierdzi. :polew: :polew: P.S. Człowiek nie wielbłąd, napić się musi... :gwizdanie: Pucyków, Jacyków, Szaliczek może sonda :polew: :polew: :naughty:
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :polew: hehe Akjam na lekach Ty miałeś tą straszną chorobę z filipin
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :polew: hehe Akjam na lekach Ty miałeś tą straszną chorobę z filipin Dobrze, że zioła były...
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :polew: hehe Akjam na lekach Ty miałeś tą straszną chorobę z filipin Dobrze, że zioła były... ziółka babuni :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :polew: hehe Akjam na lekach Ty miałeś tą straszną chorobę z filipin Dobrze, że zioła były... ziółka babuni :gwizdanie: I jeszcze jakieś lekarstwo na "F" się chyba nazywało jak to przystało na nazwę lekartstwa na chorobę z Filipin... Lali na potęgę! Mniam! :kox:Wiem! Filipinolandia! :kox:
Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :polew: Słyszeliście że Hammer do rowu wpadł ? Naszczęscie nic się im nie stało.
addassko Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 tak slyszalem przynajmniej ja... na szczescie nikomu nic sie nie stalo !!
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :polew: Słyszeliście że Hammer do rowu wpadł ? Naszczęscie nic się im nie stało. Siemian wymiata Hammer
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Siemian przeagent wczoraj pół wieczoru wołał za mną 'testosteron' wiedział że gdzieś dzwoni ale nie mógł sobie mojego nicka przypomnieć
Rekomendowane odpowiedzi