diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Diman no to mi się chce i muszę się ogarnąć na jutro do roboty praca kształtuje charakter cza tyrać żeby mieć chyba ze umiesz ładnie i cicho kraść to robić nie musisz a masz coś co można po cichu zaj ebać i zarobić w chu.. kasy ? z innej beczki http://moto.pl/MotoPL/1,88571,9320874,Quattro_stanowia_38__sprzedazy_Audi.html cza totka stawiać i czekać na szczęście :>
wild80 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jakie plany macie na jutrzejszy spot? pewnie będą gadać o zlocie ogólnopolskim, piciu wódki itp patusy tak właśnie myślałem
gracia Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no w sumie teraz jest cieplej niz tydzień temu, grill może być :wallbash:
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Co tam zamulacze? Miszka ogarnij się i wpadnij na spota, nie pier.ol! nie daje rady a Tyś się ogarnął po Bukowinie Cały czas ogarnięty jestem, byłem, będę... :gwizdanie: Lekarstwa, które podawali mi koledzy (Filipinolandia i zioła) bardzo pomocne... :kox: jakie plany macie na jutrzejszy spot? Wypijemy browary, które przywieziesz. A tak na serio to może grill, wyścigi etc. wyscigi jeszcze nie bo korekty nie zrobiłem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jakie plany macie na jutrzejszy spot? pewnie będą gadać o zlocie ogólnopolskim, piciu wódki itp patusy Eeee....
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 bry z wieczora... gdzieś to się źle wypowiedział w technicznym
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 bry z wieczora... gdzieś to się źle wypowiedział w technicznym :polew: P.S.
Gość elvis80 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no zobacz to i zdecyduj czy zasłużyłem na ostrzeżenie - mnie to szoklo ... nie znają się na żartach osiły
gracia Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Kedzior tez nie zasłużył :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 a widziałem że Poziu też zebrał kropka :gwizdanie: ale zielono się zrobiło
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no zobacz to i zdecyduj czy zasłużyłem na ostrzeżenie - mnie to szoklo ... nie znają się na żartach osiły Nie dostałeś za żarcik tylko za OT... czytałeś pierwszego posta w tym wątku (masz na czerwono a w wątku jest normalnie na zielono Wpisujmy tu ogłoszenia i oferty na które należy zwrócić baczną uwagę - czyli wychwyciliśmy jakieś wpadki czy złe zamiary (celowe wprowadzenie w bład) przez sprzedawcę. Komentarze będą usuwane i nagradzane ostrzeżeniami !!! Jesli piszesz posta z trefnym ogłoszeniem wklej również prnt screen-a ogłoszenia gdyż po pewnym czasie traci ważność !!!!!!!
OKO Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Kedzior tez nie zasłużył :polew: :polew: :polew: kędzior straszył dzieci choć z tego co widziałem jak się zachowywały mogło być odwrotnie :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 temat dotyczył kręcenia liczników ... mój koment poniżej hehehe elvis80 Otrzymałeś ostrzeżenie w związku z dotychczasowym zachowaniem na naszym forum. Aby uzyskać dalsze informacje kliknij poniższy link: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2220.msg2289757#msg2289757
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no zobacz to i zdecyduj czy zasłużyłem na ostrzeżenie - mnie to szoklo ... nie znają się na żartach osiły Nie dostałeś za żarcik tylko za OT... czytałeś pierwszego posta w tym wątku (masz na czerwono a w wątku jest normalnie na zielono Wpisujmy tu ogłoszenia i oferty na które należy zwrócić baczną uwagę - czyli wychwyciliśmy jakieś wpadki czy złe zamiary (celowe wprowadzenie w bład) przez sprzedawcę. Komentarze będą usuwane i nagradzane ostrzeżeniami !!! Jesli piszesz posta z trefnym ogłoszeniem wklej również prnt screen-a ogłoszenia gdyż po pewnym czasie traci ważność !!!!!!! a ty co sie tu napinasz spadaj stąd :evil:
Gość elvis80 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 NO OK KOMENTARZ ZAPODAŁEM A NIBY NIE MOŻNA A SZKODA
gracia Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Guregoru my już wróciliśmy z BT nie musisz tak kozaczyć :thumbdown:
diman Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Guregoru my już wróciliśmy z BT nie musisz tak kozaczyć :thumbdown: :polew: dobrze ci tak guru
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no zobacz to i zdecyduj czy zasłużyłem na ostrzeżenie - mnie to szoklo ... nie znają się na żartach osiły Nie dostałeś za żarcik tylko za OT... czytałeś pierwszego posta w tym wątku (masz na czerwono a w wątku jest normalnie na zielono Wpisujmy tu ogłoszenia i oferty na które należy zwrócić baczną uwagę - czyli wychwyciliśmy jakieś wpadki czy złe zamiary (celowe wprowadzenie w bład) przez sprzedawcę. Komentarze będą usuwane i nagradzane ostrzeżeniami !!! Jesli piszesz posta z trefnym ogłoszeniem wklej również prnt screen-a ogłoszenia gdyż po pewnym czasie traci ważność !!!!!!! a ty co sie tu napinasz spadaj stąd :evil: Ja jestem wszędzie Guregoru my już wróciliśmy z BT nie musisz tak kozaczyć :thumbdown: I ty też ;(
Rekomendowane odpowiedzi