Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pewnie chcecie wiedziec , co ???

no oczywiscie :good:

niech strace :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wpada ktos dzis po 22 na geanta ?

A to dziś znów Żory? bo czwartek.

Opublikowano
  • Autor

siemacie z rana :hi:

moskal , ale nie takie sobie wymarzyłem :) już je widziałem ale one mają zdupy troche pomalowane pół na pół , a ja chce jak Nosb :) bo ta ruchoma część w tych Twoich jest niepomalowana a to dziwnie wygląda. :wink4:

co do dzisiaj to nie wiem , wpadłbym , ale ma padać :gwizdanie: jak będzie sucho to przyjade.

Miszka , to fajnie pogoniłeś Ule po mieście :wink4: a chciałem Ci dać kalendarzyk , a właśnie .. jade po kalendarzyki , bo Kerczi jest w Kato :evil:

Opublikowano

No to Keżor pamiętaj że ja biorę 2 pakiety :good:

Opublikowano

siemacie z rana :hi:

moskal , ale nie takie sobie wymarzyłem :) już je widziałem ale one mają zdupy troche pomalowane pół na pół , a ja chce jak Nosb :) bo ta ruchoma część w tych Twoich jest niepomalowana a to dziwnie wygląda. :wink4:

no co ty gadasz , przecież jest czarna (chyba że ja slepy jestem)

Opublikowano

No to Keżor pamiętaj że ja biorę 2 pakiety :good:

Ja też Keżor wezmę 2. :naughty:

Opublikowano

wpada ktos dzis po 22 na geanta ?

A to dziś znów Żory? bo czwartek.

Gregory to nie Zory tylko tam gdzie mnie przewiozles ostatnio

Opublikowano

kezor powiedz mi czy gwint z 1,8T podejdzie do mnie bez problemu? tzn czy mi przod bardziej nie siadzie? prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano
  • Autor

pogieło was z tymi kalendarzykami ? :disgust: dwa dla tego dwa dla tego, a odebrałem dziś 4 pakiety :rolleyes:

kezor powiedz mi czy gwint z 1,8T podejdzie do mnie bez problemu? tzn czy mi przod bardziej nie siadzie? prosze o szybka odpowiedz

do Twojego nie podejdzie :no: ale do mojego tak :good: :> tylko daj namiary :tongue4:
Opublikowano

wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki ;) jak coś to przywieź na spot to oce

wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki ;) jak coś to przywieź na spot to ocenie :)

wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki ;) jak coś to przywieź na spot to ocenie :)

Miszka, co sie szlajałeś dziś po pl.wolności ? :chytry:

Miszka, co sie szlajałeś dziś po pl.wolności ? :chytry:

No właśnie kupiłem i lezą już w domu :tongue4:

Co się okazało są z niemca

Teraz potrzebuje tylko kogos kto mi to zamontuje

Czy jest ktoś chetny ???? :embarrassed:

Opublikowano

Ja mogę Ci pomoc z tymi lampkami ale z czasem u mnie kiepsko w ten weekend ale w przyszlym tyg bedzie luzniej, jezli Ci sie bardzo spieszy to moze Kezor ma czas, ale jak ma to sie ujawni :> zeby nie bylo Kezor ze Cie w to wkrecilem :tongue4:

a masz do tych lampek wtyczki i reszte pier**l tzn pierdół :polew: ???

Opublikowano

kezor to w koncu jak, bo jedni pisza ze podejdzie inni ze nie, wiec sam juz nie wiem :no: a sprawa nagli :evil:

zreszta i tak chyba bede musial ciebie wykorzystac, zeby mi podjechal po to zawieszenie do kolesia, bo jest ze slaska :rolleyes:

Opublikowano

Keżor ja już dawno zamawiałem :wink4:

Opublikowano

Keżor ja już dawno zamawiałem :wink4:

No dobra, dobra ja wezmę tylko parę sztuk kalendarzyków... :good:

Opublikowano

Witam wszystkich a jak sie ma sprawa zawieszenie w avancie i w sedanie czy jest takie same??

Opublikowano

Witaj :hi: było z tysiąc razy na forum także poszukaj :tongue4::wink4:

Opublikowano

Witam wszystkich a jak sie ma sprawa zawieszenie w avancie i w sedanie czy jest takie same??

poszukaj kolego na forum jest dzial o zawieszeniach tam masz wszystko

Opublikowano

o sedanach/avantach jest napisane ale o roznicach w benzynie i dieslu nie :no: szukalem, przejrzalem 15 stron wyszukan i nic, wiec prosilbym o pomoc

Opublikowano
  • Autor

o sedanach/avantach jest napisane ale o roznicach w benzynie i dieslu nie :no: szukalem, przejrzalem 15 stron wyszukan i nic, wiec prosilbym o pomoc

bedzie okej , ja mam założone sportowe zawieszenie z 1.6 i nie narzekam :decayed:
Opublikowano

kezor jak chcesz dam ci namiar na kolesia od gwintu, to saintadamus i gwint ma KW za 399zl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.