Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wpadam - bede okolo 19

pozdrawiam

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też się chłopaki piszę :>

Będę troszkę wcześniej bo murze MAKUSIA odwiedzić :slina:

Opublikowano

No ja tez bede ! napewno

Ide myc autko

Opublikowano

No ja tez bede ! napewno

Ide myc autko

Daj spokój... bo wszyscy zaczną myc na spoty... ;/

Opublikowano

No ja tez bede ! napewno

Ide myc autko

Daj spokój... bo wszyscy zaczną myc na spoty... ;/

no co ja też wlasnie z myjki wyjechalem...ale z leksza tylko na bezdotyku byłem

Krolu też byś umył swojego

Opublikowano

:hi: ja dziś nie dam rady i nie wiem czy w przyszłym tygodniu wyrobie ;(

Bawcie sie dobrze ;)

Opublikowano

a tak przy okazji jest tuz przed spotem, jeżdżąć dużo po śląsku widze sporo furek z ramkami klubowymi bądź to z naklejkami a na spotach to żadnego, fajnie jakby wiara sie ujawniła i zaczęła zaglądać na spoty-live :cool1:

Opublikowano
  • Autor

a tak przy okazji jest tuz przed spotem, jeżdżąć dużo po śląsku widze sporo furek z ramkami klubowymi bądź to z naklejkami a na spotach to żadnego, fajnie jakby wiara sie ujawniła i zaczęła zaglądać na spoty-live :cool1:

to jest odwieczna zagadka, po co takim ludzią ramki klubowe jak nie wpadają na spoty , a na drodze jak im sie machnie to nie wiedzą o co cho :wallbash::mysli:

Krolu , nie siej propagandy i idź myć paździocha :decayed::tongue4:

Opublikowano

to jest odwieczna zagadka, po co takim ludzią ramki klubowe jak nie wpadają na spoty , a na drodze jak im sie machnie to nie wiedzą o co cho :wallbash::mysli:

Krolu , nie siej propagandy i idź myć paździocha :decayed::tongue4:

Umyje na piątek (chyba) to do następnego spotu powinien zostać czysty :cool1:

Opublikowano

Kiedy będą jakieś fotki z dzisiejszego spotu? Trzeba coś na NK wrzucić :polew:

Opublikowano

Kiedy będą jakieś fotki z dzisiejszego spotu? Trzeba coś na NK wrzucić :polew:

daj Keżorowi obrobić, kto wie czy jeszcze tam pod GO - Sportem nie siedzą

Gregory dzieki za przejażdżkę, fajnie lata to Twoje 1.8T :>[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 23:04_________________________________________________

no właśnie...

Opublikowano

Pewnie tylko po to, żeby się pochwalić znajomym że to oni są z A4-klub-u i żeby "reprezentować" klub jak ich ktoś zapyta :disgust:

Opublikowano

gdzie jutro dostane kostke do stacyjki bo mi sie wlasnie posypała :/ wiecie gdzie można podjechać i bedzie coś takiego dostępne z bomby ? a nie "na zamówienie"

Opublikowano

gdzie jutro dostane kostke do stacyjki bo mi sie wlasnie posypała :/ wiecie gdzie można podjechać i bedzie coś takiego dostępne z bomby ? a nie "na zamówienie"

Allegro i szukaj w swojej okolicy. Ja szukam dziś zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodzącego.

Opublikowano

No i gdzie te fotki keżor? :naughty::decayed::naughty::decayed::slina:

Opublikowano

Allegro i szukaj w swojej okolicy. Ja szukam dziś zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodzącego.

A dojechałeś do domu bez problemów?

Opublikowano

A dojechałeś do domu bez problemów?

no widzisz o ktorej zapodalem pytanie...a ze spotu wyjechalem chwilke po 21

nie no dojechalem ale kluczyk prawie polamalem zeby odpalic, wiesz nic na sile wszystko na chama :D

Opublikowano

hejka - jak ktoś ma ochote to w Gliwicach grilla robimy w piątek ( zapisy do mnie na PW )

Grill i węgiel oczywiście będzie a resztę każdy przywozi wg swojego unania - co kto lubi :)

Opublikowano

hejka - jak ktoś ma ochote to w Gliwicach grilla robimy w piątek ( zapisy do mnie na PW )

Grill i węgiel oczywiście będzie a resztę każdy przywozi wg swojego unania - co kto lubi :)

dzieki za zaproszenie, ja na 100% nie dam rady ale inni...

Opublikowano

no widzisz o ktorej zapodalem pytanie...a ze spotu wyjechalem chwilke po 21

nie no dojechalem ale kluczyk prawie polamalem zeby odpalic, wiesz nic na sile wszystko na chama :D

To ja kiedyś miałem takiego parcha forda w którym złamał mi się kluczyk, a że nie było mnie na miejscu w domu i musiałem jakoś auto odpalać to wyrezałem taki patent :decayed:

p9020131.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.