diman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Diman weźmiesz mnie na barana, bo nie lubie przegrywać spoko jesteśmy umówieni
Adrenalina Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 wyścig szczurów Kędzior dzięki za wsparcie w trudnych chwilach :gwizdanie:
Seski Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no i co wam to dalo...? ja sie przynajmniej wyspalem...
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 siema z rana prawie jak wstalem:P wyścig szczurów Kędzior dzięki za wsparcie w trudnych chwilach :gwizdanie: jak by co no to mnie niema niema sprawy intach
Adrenalina Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 siema z rana prawie jak wstalem:P wyścig szczurów Kędzior dzięki za wsparcie w trudnych chwilach :gwizdanie: jak by co no to mnie niema niema sprawy intach zrobiłeś wreszcie jakiś dobry uczynek poza smsem : 'sniadanie'
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 siema z rana prawie jak wstalem:P wyścig szczurów Kędzior dzięki za wsparcie w trudnych chwilach :gwizdanie: jak by co no to mnie niema niema sprawy intach zrobiłeś wreszcie jakiś dobry uczynek poza smsem : 'sniadanie' a pffffffff a ile dalem ci powodow do usmiechu w BT :polew:
Adrenalina Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 siema z rana prawie jak wstalem:P wyścig szczurów Kędzior dzięki za wsparcie w trudnych chwilach :gwizdanie: jak by co no to mnie niema niema sprawy intach zrobiłeś wreszcie jakiś dobry uczynek poza smsem : 'sniadanie' a pffffffff a ile dalem ci powodow do usmiechu w BT :polew: true
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 weekend Jutro do pracy - wreszcie po prawie dwóch tygodniach urlopu... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja też już wreszcie weekend po 2 tygodniach zapierdalania non stop
Grisza79 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A Ja mykam na 17:00 na goloneczko z kapustką i ziemniaczkami..... :slina:
Maxito Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ello macie juz jakies zdjecia BT bo chetnie bym zobaczył co mnie mineło :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ello macie juz jakies zdjecia BT bo chetnie bym zobaczył co mnie mineło :gwizdanie: Jak tam tatusiu? Dzidziuś daje pospać? :gwizdanie: Zdjęcia mamy ale jeszcze nie udostępnione do użytku zewnętrznego - cenzura konieczna. piżdżam się wykąpać bo byłem we na Porii na przejażdżce czteokołwcem i jest tche uje.any z błota. :kox:
Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 siamano po robocie weekend ps mam dziwne przeczucie, że po weekendzie będę bardziej wyjebany niż przed :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi