Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Bulczas będziesz w wtorek? Chciałbym wyjaśnić tą sprawę z tymi wahaczami. Powinienem być a to co seski ci nie dał tych drugich. W ogóle to górne chyba są takie same z dwóch stron :gwizdanie: Tak, górne są takie same ale górne przednie, górne tylne to co innego. Założyliście mi dwa górne przednie na jedną stronę co poskutkowało tym że mam zjebaną zbieżność przez ten wahacz, ściąga mi o ćwierć obrotu kierownicy samochód bo jest włożony ten dłuższy. Komplet to ten prosty + wygięty. http://allegro.pl/wahacz-gorny-przedni-lewy-audi-a4-a6-vw-passat-b5-i1531527269.html - górny przedni http://allegro.pl/wahacz-gorny-tylny-lewy-audi-a4-a6-vw-passat-b5-i1531527268.html - górny tylny A wy mi założyliście dwa górne przednie na jedną stronę. Patrzyłem na lewą i tam jest ten prosty + wygięty, a z tej strony co wy zakładaliście mam dwa proste. Z Seskim się widziałem wczoraj, dał mi dwa pozostałe i oba są wygięte. o f*ck :shocked: :shocked: f*ck U U f*ck U 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No mówiłem, żeby na PW między sobą się dogadać ale jak nie to nie. Tak jak Pucek wcześniej powiedział - Ty/Wy jako mechanicy samochodowi powinniście ogarnąć temat jeśli części klient odstarczył złe. I tak chcę zrobić tylko koledze nie pasuje termin. Nie powiedziałem mu wy***rdalaj ja mam to w pupie No to super! Ja już nie chce brać w tym udziału ale uparcie mnie do tego namawiasz. powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok No to kiedy wpadniesz na spota nową furką? jak kupie , a kupie jak sprzedam a4, sprzedam a4 jak doprowadze ją do takiego stanu jak chce, doprowadzę ją do takiego stanu jak chce- za jakiś miesiąc :decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:41_________________________________________________ powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok To może się zamień z kimś jutro jade obejrzeć 2.8 v6Q sedana w skórze na zamiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No mówiłem, żeby na PW między sobą się dogadać ale jak nie to nie. Tak jak Pucek wcześniej powiedział - Ty/Wy jako mechanicy samochodowi powinniście ogarnąć temat jeśli części klient odstarczył złe. I tak chcę zrobić tylko koledze nie pasuje termin. Nie powiedziałem mu wy***rdalaj ja mam to w pupie No to super! Ja już nie chce brać w tym udziału ale uparcie mnie do tego namawiasz. powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok No to kiedy wpadniesz na spota nową furką? jak kupie , a kupie jak sprzedam a4, sprzedam a4 jak doprowadze ją do takiego stanu jak chce, doprowadzę ją do takiego stanu jak chce- za jakiś miesiąc :decayed: Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok To może się zamień z kimś jutro jade obejrzeć 2.8 v6Q sedana w skórze na zamiane Zagazowany czy będziesz u Marcina zakładać jak coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 takze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 takze tego Oooooo... kropek się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok To może się zamień z kimś jutro jade obejrzeć 2.8 v6Q sedana w skórze na zamiane Zagazowany czy będziesz u Marcina zakładać jak coś? jak gaz to TYLKO u Marcina na śląsku są partacze a nie gazownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sprowadzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no h*j ci taka landara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 cały dzień ani jednej strony...przyszedł wieczór, nie było mnie 3h a tu 6 stron tak trzymać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok To może się zamień z kimś jutro jade obejrzeć 2.8 v6Q sedana w skórze na zamiane Zagazowany czy będziesz u Marcina zakładać jak coś? jak gaz to TYLKO u Marcina na śląsku są partacze a nie gazownicy Właśnie zastanawiam się nad przeniesieniem wlewu z pod zderzaka w miejsce wlewu, nie wiesz ile by to kosztowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok To może się zamień z kimś jutro jade obejrzeć 2.8 v6Q sedana w skórze na zamiane Zagazowany czy będziesz u Marcina zakładać jak coś? jak gaz to TYLKO u Marcina na śląsku są partacze a nie gazownicy katowice hallera dwie furki zagazowałem u nich jedną 40k i ADR 100k i cacy wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zawias w dół, dokładki w kolor... :polew: :polew: cały dzień ani jednej strony...przyszedł wieczór, nie było mnie 3h a tu 6 stron tak trzymać :gwizdanie: Piłeś znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zawias w dół, dokładki w kolor... :polew: :polew: też mi to przeszło przez myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no h*** ci taka landara bo mi kurduplu a4 nie wystarcza :tongue4: powodzi ? za 14-15 tys idzie wyrwać taką C5 w skórze ok 98 rok To może się zamień z kimś jutro jade obejrzeć 2.8 v6Q sedana w skórze na zamiane Zagazowany czy będziesz u Marcina zakładać jak coś? jak gaz to TYLKO u Marcina na śląsku są partacze a nie gazownicy Właśnie zastanawiam się nad przeniesieniem wlewu z pod zderzaka w miejsce wlewu, nie wiesz ile by to kosztowało? Mi Marcin montował wlew odrazu przy wlewie.. w A6 pewnie tak samo zrobie [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:47_________________________________________________a co do decyzji czemu A6... zdarza się ze jeżdże w 4-5 osób.. i ilość miejsca z tyłu jest żenująca.. A6 nie jest wbrew pozorom dużo większa od a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no h*** ci taka landara bo mi kurduplu a4 nie wystarcza :tongue4: ja mam inną teorię duża fura + duży silnik = mała fujarka :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zawias w dół, dokładki w kolor... :polew: :polew: też mi to przeszło przez myśl Jak to w wątkach - Moja A4... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobra, nie skomentuję, rozpiedalacie mnie chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no h*** ci taka landara bo mi kurduplu a4 nie wystarcza :tongue4: ja mam inną teorię duża fura + duży silnik = mała fujarka :gwizdanie: :polew: a w Częstochowie mówiłeś że Cie przerażam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi