Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zawias w dół, dokładki w kolor... :polew: :polew: cały dzień ani jednej strony...przyszedł wieczór, nie było mnie 3h a tu 6 stron tak trzymać :gwizdanie: Piłeś znowu? JA nie pije mam detox
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobra, nie skomentuję, rozpiedalacie mnie chłopaki czym, kto, jak ? :kox:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no h*** ci taka landara bo mi kurduplu a4 nie wystarcza :tongue4: ja mam inną teorię duża fura + duży silnik = mała fujarka :gwizdanie: :polew: a w Częstochowie mówiłeś że Cie przerażam :polew: :polew:
Gość fudi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spierdolił sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania.
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Spadam spać Bulczas leży w łożku i zamiast owieczek liczy : 1 wahacz.. 2 wahacz.. 3 wahacz.. :polew:
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no h*** ci taka landara bo mi kurduplu a4 nie wystarcza :tongue4: ja mam inną teorię duża fura + duży silnik = mała fujarka :gwizdanie: :polew: a w Częstochowie mówiłeś że Cie przerażam dobra, nie skomentuję, rozpiedalacie mnie chłopaki Zawias w dół, dokładki w kolor... :polew: :polew: cały dzień ani jednej strony...przyszedł wieczór, nie było mnie 3h a tu 6 stron tak trzymać :gwizdanie: Piłeś znowu? JA nie pije mam detox Zgodziłeś się czy przymusowe leczenie? :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spieprzył sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania. c**j mnie to obchodzi nie mieszajcie nas w te wasze sprawy albo załóżcie osoby wątek
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Spadam spać Bulczas leży w łożku i zamiast owieczek liczy : 1 wahacz.. 2 wahacz.. 3 wahacz.. :polew: albo kupuje proste i je wygina :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:54_________________________________________________ siema fafiki siema
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spieprzył sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania. Widzisz zaufałem fajfunowi i teraz jest problem. Dziękuje za wyjaśnienie chcociaż z tym że się nie znam to nie trochę przesadziłeś i tak :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________ ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spieprzył sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania. ch*** mnie to obchodzi nie mieszajcie nas w te wasze sprawy albo załóżcie osoby wątek A co może tu są normalne rozmowy
talib1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobra chłopaki spadam spać...trzymajta sie
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spieprzył sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania. Widzisz zaufałem fajfunowi i teraz jest problem. Dziękuje za wyjaśnienie chcociaż z tym że się nie znam to nie trochę przesadziłeś i tak :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________ ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spieprzył sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania. ch*** mnie to obchodzi nie mieszajcie nas w te wasze sprawy albo załóżcie osoby wątek A co może tu są normalne rozmowy nie rozmowy tu są pojebane ale wina jest ewidentnie Twoja i koniec :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:57_________________________________________________ dobra chłopaki spadam spać...trzymajta sie cześć a w Częstochowie mówiłem o brzuchu :polew:
Maxito Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale lecicie ztym spamem pamiętam jak dziś jak się tu zapisałem było niesprłna 1000 stron a tu proszę ponad 4000 za chwilę będziemy lepsi od GL tylko czy mogę sobie przypisać tą zasługę
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 siema fafiki tatusiu... Spadam spać Bulczas leży w łożku i zamiast owieczek liczy : 1 wahacz.. 2 wahacz.. 3 wahacz.. :polew: albo kupuje proste i je wygina :polew: :polew: Dość! ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spieprzył sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania. Widzisz zaufałem fajfunowi i teraz jest problem. Dziękuje za wyjaśnienie chcociaż z tym że się nie znam to nie trochę przesadziłeś i tak :gwizdanie: Ciekawe co powie fajfun!? :polew: ale lecicie ztym spamem pamiętam jak dziś jak się tu zapisałem było niesprłna 1000 stron a tu proszę ponad 4000 za chwilę będziemy lepsi od GL tylko czy mogę sobie przypisać tą zasługę Przywieziesz kratę wódeczki i pogadamy...
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 cały dzień ani jednej strony...przyszedł wieczór, nie było mnie 3h a tu 6 stron tak trzymać :gwizdanie: Piłeś znowu? JA nie pije mam detox Zgodziłeś się czy przymusowe leczenie? :polew: Mam detox dzisiaj :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na tej focie nie ma kędziora - miał urlop :polew: przyjedz na spota to jak ci zajebe z barana to zobaczysz
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale lecicie ztym spamem pamiętam jak dziś jak się tu zapisałem było niesprłna 1000 stron a tu proszę ponad 4000 za chwilę będziemy lepsi od GL tylko czy mogę sobie przypisać tą zasługę jesteśmy i byliśmy
Rekomendowane odpowiedzi