OKO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt I jak tu nie zostać alkoholikiem, jak ino się czyta Psssyt... :gwizdanie: życie ...
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz ja też się wtedy okopciłem tym grillem :gwizdanie: :gwizdanie: Akjam ściągnąłeś już sprzęt :?: Tak. Fotki trochę wcześniej. :gwizdanie: pojechliście z tym spamem :gwizdanie: na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz czyli to był Max bo później wsiadał to b7 niebieskiego w avancie :polew: :polew: No chyba tak bo słyszałem, że trochę rezał ostatnio więc to mogła być ta B7ka... Dobra! Ostatni raz mówię dobranocka! JA TEŻ
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Akjam do za naprawe quada troche zapłacisz Siema MAx
OKO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt na bogato dobre pifo przywiozłem kilka z BT :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:27_________________________________________________ narty śpiochy
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt na bogato dobre pifo przywiozłem kilka z BT :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:27_________________________________________________ narty śpiochy a niektórzy nie mieli co pić :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt na bogato dobre pifo przywiozłem kilka z BT :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:27_________________________________________________ narty śpiochy buehehehehe ja i tak przywiozlem wiecej
OKO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt na bogato dobre pifo przywiozłem kilka z BT :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:27_________________________________________________ narty śpiochy buehehehehe ja i tak przywiozlem wiecej zapomniałem mieliśmy o tym nie mówić przy wszystkich :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:32_________________________________________________ No to Paulaner Pssssyt na bogato dobre pifo przywiozłem kilka z BT :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:27_________________________________________________ narty śpiochy a niektórzy nie mieli co pić :gwizdanie: się nie pytali to nie dostali :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 się nie pytali to nie dostali :gwizdanie: dokladnie
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 się nie pytali to nie dostali :gwizdanie: dokladnie Koledzy.... :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 siemanko w tym nowym, pięknym tygodniu pracy... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jol cziekierałt Tolek wezmiesz na spota lapka z xp ?
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jol cziekierałt Tolek wezmiesz na spota lapka z xp ? nie i c**j
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jol cziekierałt Tolek wezmiesz na spota lapka z xp ? nie i ch*** narciarz
Rekomendowane odpowiedzi