Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będę :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: JA też A na tego grilla to troche piździ...... Grill to chyba wezmę kurtkę zimową :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja się zrywam już na spota...muszę jeszcze jakiś sklep z butami zahaczyć, ciekawe czy znów uda mi się kupić dwa lewe :kox:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja się zrywam już na spota...muszę jeszcze jakiś sklep z butami zahaczyć, ciekawe czy znów uda mi się kupić dwa lewe :kox: Kup mi http://www.sonax-polska.pl/p,sonax_xtreme_letni_plyn_do_spryskiwaczy_1100_nanopro,9,36.html jakbyś gdzieś widział
MAJKI Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja chyba tez do Was dzis zawitam :gwizdanie: Moge?
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja chyba tez do Was dzis zawitam :gwizdanie: Moge? No BA.... pytasz a wiesz
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale mnie łamie spanie ale kij, wpadnę :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale mnie łamie spanie ale kij, wpadnę :gwizdanie: Szalika nie zapomnij... zimno ma być :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja chyba tez do Was dzis zawitam :gwizdanie: Moge? No BA.... pytasz a wiesz To sie zbieram i wyjezdzam powoli :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chłopaki parking podziemny czy Go Sport?
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chłopaki parking podziemny czy Go Sport? Podziemny jeszcze....
tolek85 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chłopaki parking podziemny czy Go Sport? Podziemny jeszcze.... moim zdaniem za zimno na górę jeszcze...
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 na tym waszym parkingu i tak jest zimno :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja też będę z dwoma kolegami :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja też będę z dwoma kolegami :gwizdanie: lepiej by to brzmiało jakbyś napisał z dwoma koleżankami :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja też będę z dwoma kolegami :gwizdanie: lepiej by to brzmiało jakbyś napisał z dwoma koleżankami :gwizdanie: ale koledzy przyjadą swoimi autami tak, wiem wiem, że jeszcze lepiej by to brzmiało, jakby koleżanki przyjechały swoimi czarnymi B-szóstkami... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja też będę z dwoma kolegami :gwizdanie: lepiej by to brzmiało jakbyś napisał z dwoma koleżankami :gwizdanie: ale koledzy przyjadą swoimi autami tak, wiem wiem, że jeszcze lepiej by to brzmiało, jakby koleżanki przyjechały swoimi czarnymi B-szóstkami... :gwizdanie: No BA !! zbieram się, chesz musze zachaczyć o SHella... itp...
Rekomendowane odpowiedzi