Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 na Twoim ? trochę lepiej niż twój ryj zenada... totalny brak kultury...chyba jednak bede musial sprawic ci taki usmiech :kox: możliwe ale prawda
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 możliwe ale prawda tyś jest warjot :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No Ciebie. :naughty: Akjam nie gadaj z nim to przecie juz pewnie najebane jest :polew: :polew: chlloorrrr Pewnie butle w drodze na chate zrobił... :naughty: wiadro ale małe A mówiłeś, że więcej nie masz. na Twoim ? trochę lepiej niż twój ryj zenada... totalny brak kultury...chyba jednak bede musial sprawic ci taki usmiech :kox: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 na Twoim ? trochę lepiej niż twój ryj zenada... totalny brak kultury...chyba jednak bede musial sprawic ci taki usmiech :kox: możliwe ale prawda Piękna patologia :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dobra pany zawijam spać, jutro ciężka dniówka
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dobra to i ja sie zwinę jutro nuda :>
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 na Twoim ? trochę lepiej niż twój ryj zenada... totalny brak kultury...chyba jednak bede musial sprawic ci taki usmiech :kox: możliwe ale prawda Piękna patologia :gwizdanie: Patologia na fulu! :decayed: dobra pany zawijam spać, jutro ciężka dniówka Ja też powoli lecę.
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No właśnie... teraz tak patrze a tu już 0:30 prawie... jak ten czas z wami leci
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a to ja tez sie zbieram, gasze swiatlo bajo
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dobra narka Do dziś. a to ja tez sie zbieram, gasze swiatlo bajo :tongue4: Cyk. (ciemno) :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 pierwszy drugi :polew: :polew: siama morgen :hi: :hi:
Rekomendowane odpowiedzi