addassko Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 dobry Siema! Śreednio dobry. Łeb mnie naqrwia! Zbieram się powoli na chatę. Jak będę się tak dalej czuł to na spociszona raczej nie wpadnę ale ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem. zdrowiej i idz nyny ja do 18 w robo...
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 postaram się dotrzeć choć mam w c**j roboty
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tez sie prawdopodobnie pojawie jak tylko u mojej rodzinki będzie wszystko w porządalu
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tez sie prawdopodobnie pojawie jak tylko u mojej rodzinki będzie wszystko w porządalu
Adrenalina Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tez sie prawdopodobnie pojawie jak tylko u mojej rodzinki będzie wszystko w porządalu będzie na pewno ... od wczoraj trzymam kciuki
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tez sie prawdopodobnie pojawie jak tylko u mojej rodzinki będzie wszystko w porządalu będzie na pewno ... od wczoraj trzymam kciuki no myślę ale na razie czekamy na wyniki badań rano zrobili i czekamy ale prawdopodobnie dopiero jutro będzie na świecie ;(
Adrenalina Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a o co chodzi z tym duszeniem się Kasi?
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a o co chodzi z tym duszeniem się Kasi? ma bardzo złe wyniki z tarczycy i lekarze się boją, że jak będzie leżeć po cesarce na wznak przez 9 godzin bo musi to zacznie się dusić ;( [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 09:44_________________________________________________będzie ucisk na krtań czy coś takiego
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Akjam wszystkiego dobrego i dużo kasiory na rezanie wozidła tego czy każdego następnego
addassko Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 akjam NAJLEPSZEGO !! :oklaski: STO LAT
Adrenalina Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Akjam, stary koniu też się przyłączam do życzeń
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie: ja mam cos juz przygotowane i bede dzis bez auta
Adrenalina Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie: ja mam cos juz przygotowane i bede dzis bez auta schłodziłeś sobie reddsa
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie: ja mam cos juz przygotowane i bede dzis bez auta no właśnie o tym mówiłem :kox:
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie: ja mam cos juz przygotowane i bede dzis bez auta a bedziesz miał kompa, chciałbym tylko logi zrobić i sprawdzić ile dmucha bez kata :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi