Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no no dość interesujący kolorrr hehehe
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 chopy nie pieeeeeeerdo.cie http://www.allegro.pl/item867586627_przedni_zderzak_przod_audi_a4_99_01_z_belka_s_line.html tylko drogi bo można taniej wyrwać
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 nom z eSy zderzaczek bardzo ładnyy :> spadam spać dziołchy i tak ci w to nieuwierzymy hehe
Kanar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 kolor mega, chciałbym żeby już był ze spryskami - zawsze to niższe koszty niż kumpno osobno spryskiwaczy Jutro bede miał więcej fot tego z dąbrowy. Widziałem Kędzior że tam szpachla odpadła ale myśle że z tym sobie lakiernik poradzi i tragedii nie ma - no chyba że sie myle??
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 nie wiem Kanar ja się na tym nieznam, zauważyłem więc napisałem i widzisz niema zabudowy prawego sprysku a to chyba nieza łatwo dostać taki mały plasticzek
Kanar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item872052575_zaslepka_spryskiwacza_reflektora_audi_a4.html hmmm to sie już robi 380... plus kratki jeszcze
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 nie wiem Kanar ja się na tym nieznam, zauważyłem więc napisałem i widzisz niema zabudowy prawego sprysku a to chyba nieza łatwo dostać taki mały plasticzek własnie teraz tez to zauważyłem na większym foto i chciałem pisać
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 nom na spokojnie musisz przelicz ile by cię to wyniosło, właśnie takie małe detale podbijają koszta
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja myślę Kanar tak, narazie jeździj jak masz, nic Ci sie nie stanie, a nóż kogoś stukniesz oczywiście przypadkowo i z nie Twojej winy :gwizdanie: wtedy zrobisz a narazie szukaj jakieś okazji, no chyba, że chcesz zderzak igiełkę to dużo zabulisz za kompletną [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:34_________________________________________________cześć wam spadam spać
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 moim zdaniem lepiej się najpierw zajmij błotnikiem i lampami bo zderzak najgorzej niewygląda :>[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:37_________________________________________________trzym się Misza
Kanar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no tak igiełka jest na allegro za 900zł więc troche za drogo jak dla mnie, w sumie za 700 to już z esy kompletne widywałem na allegro więc może faktycznie poczekam.. tylko ten mój zderzak zaburza moje feng - shui Miszka Kędzior błotnik już jest w drodze a lampy leżą i czekają więc myśle że w przyszłym tygodniu coś powalcze
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 hehe powieś sobie choineczkę o zapachu morskim lub lasu i twoje feng-shui wróci do normy hehe ale to chyba najlepsze rozwiązanie zrobic lampy i błotnik a w między czasie polować na zderzaczek
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item877026071_audi_rs4_a4_8d0_zderzak_przod_tuning_tanio.html i to chyba Twój kolor Kanar [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________no i zdejmij zderzak i sprawdź czy nie masz czegoś pod spodem wyjeb***go :gwizdanie: kompresor klimy , pas przedni itp
Kanar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item877026071_audi_rs4_a4_8d0_zderzak_przod_tuning_tanio.html i to chyba Twój kolor Kanar [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________no i zdejmij zderzak i sprawdź czy nie masz czegoś pod spodem wyjeb***go :gwizdanie: kompresor klimy , pas przedni itp ;( weź mnie nie strasz już nawet
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 może nic sie nie stało , ale warto zajżeć , uderzyłeś widziałem bardziej bokiem , to masz uszkodzenia bardziej jak Krolu niż Stanley. i chyba widziałem tą ławeczke jeżeli wywaliłeś w nią na spocie , bo była troche zwichrowana ja cisne spać
Kanar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 taaaaa to pewnie ta ale ćśśśśśśś wersja oficjalna przed Moją to że sie gość na skuterze wywalił i musiałem uciekać na pobocze żeby go nie rozjechać narra
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 z rańca kurde wczoraj usnąłem jak dziecko
Rekomendowane odpowiedzi