Bulczas Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 a na jakich blaszkach...? SZ takie jasno szare
Kanar Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 było do sprzedania za nieco ponad 70 000 w tamtym roku.. ale coś sie nie sprzedało chyba baj de łej
krolu Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 było do sprzedania za nieco ponad 70 000 w tamtym roku.. ale coś sie nie sprzedało chyba baj de łej dokładnie stało w komisie koło stadionu górnika, podobno straszny złom przez to też cena była niska...
Seski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 było do sprzedania za nieco ponad 70 000 w tamtym roku.. ale coś sie nie sprzedało chyba baj de łej dokładnie stało w komisie koło stadionu górnika, podobno straszny złom przez to też cena była niska... też właśnie skojarzyłem...
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ?
Seski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ? przestań bo się chłopak zawstydzi...
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ? No zwaliłem a polewa czeka w słoiczku na Ciebie
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ? No zwaliłem a polewa czeka w słoiczku na Ciebie łosz k**wa :sick3: :sick3:
Seski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ? No zwaliłem a polewa czeka w słoiczku na Ciebie a jednak się nie zamkną w sobie... :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ? No zwaliłem a polewa czeka w słoiczku na Ciebie łosz ku*** :sick3: :sick3: Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie
akjam Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Łosz qrrwa! Znowu pijaczonki się trafiły... :gwizdanie: a co to takiego No nie mó qrrwa, że nie wiesz!? Kiedyś trzeba to zorganizować... Siema tak na marginesie.
Seski Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Łosz qrrwa! Znowu pijaczonki się trafiły... :gwizdanie: a co to takiego No nie mó qrrwa, że nie wiesz!? Kiedyś trzeba to zorganizować... Siema tak na marginesie.
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ? No zwaliłem a polewa czeka w słoiczku na Ciebie łosz ku*** :sick3: :sick3: Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie ja tam mieczem wojuję ale nie w taki sposób jak ty Łosz qrrwa! Znowu pijaczonki się trafiły... :gwizdanie: a co to takiego No nie mó qrrwa, że nie wiesz!? Kiedyś trzeba to zorganizować... Siema tak na marginesie. nadal nie wiem o co chodzi może o pieczonki
akjam Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 po robocie Jakąś godzinę temu widziałem RS4 B5 w zabrzu przy trasie A4 :slina: zwaliłeś gruchę ? No zwaliłem a polewa czeka w słoiczku na Ciebie łosz ku*** :sick3: :sick3: Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie ja tam mieczem wojuję ale nie w taki sposób jak ty Łosz qrrwa! Znowu pijaczonki się trafiły... :gwizdanie: a co to takiego No nie mó qrrwa, że nie wiesz!? Kiedyś trzeba to zorganizować... Siema tak na marginesie. nadal nie wiem o co chodzi może o pieczonki Bingo! Tylko, że połączone z wódeczką.
stanley Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ale wczoraj dałem w palnik :gwizdanie: dopiero po wieczornym piwku czuję się
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ale wczoraj dałem w palnik :gwizdanie: dopiero po wieczornym piwku czuję się i nie dales znac
Rekomendowane odpowiedzi