akjam Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Jutro na spota dotrzesz? Ja mam szkolenie jakieś dwudniowe ale może jutro już dotrę.
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Jutro na spota dotrzesz? Ja mam szkolenie jakieś dwudniowe ale może jutro już dotrę. chyba tak
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Jutro na spota dotrzesz? Ja mam szkolenie jakieś dwudniowe ale może jutro już dotrę. chyba tak nie ma go jak ja jestem bo się boi
akjam Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Jutro na spota dotrzesz? Ja mam szkolenie jakieś dwudniowe ale może jutro już dotrę. chyba tak No ja też postaram się dotrzeć. Ma być fajna pogoda to można od razu podjechać na miejsce grilowania bo pod GoSPortem znowu nie będzie miejsca!
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Jutro na spota dotrzesz? Ja mam szkolenie jakieś dwudniowe ale może jutro już dotrę. chyba tak No ja też postaram się dotrzeć. Ma być fajna pogoda to można od razu podjechać na miejsce grilowania bo pod GoSPortem znowu nie będzie miejsca!
addassko Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 witam z rana niestety dziś tez mnie nie bedzie na spociku ale za tydzien juz jestem bankowo :)
akjam Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Siema! Kto dziś będzie? I co spotykamy się od razu na grillu? Pod GoSportem może znowu być problem z miejscami.
tolek85 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 to gdzie ustawka? Ja mogę się trochę spóźnić...
stanley Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 no to może jeszcze raz pod Go-Sport, poczekamy chwile i jedziemy na grill
Rekomendowane odpowiedzi