Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 i po spocie bylbym dluzej ale byl Miron i juz go sluchac niemoglem
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 i po spocie bylbym dluzej ale byl Miron i juz go sluchac niemoglem Zaś dupcył fleki... ;( ;( ;(
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Zaś dupcył fleki... ;( ;( ;( nom obgadywal cie znowu
stanley Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 znowu najdzony po spocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Maj 2011, 23:11_________________________________________________psssytttt i spać
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Zaś dupcył fleki... ;( ;( ;( nom obgadywal cie znowu Hmmm jakoś mi to tito.... :gwizdanie: :decayed: nikt nie jest ślepy i każdy widzi że jestem przystojniejszy więc może gadac sobie co chce...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Hmmm jakoś mi to tito.... :gwizdanie: :decayed: nikt nie jest ślepy i każdy widzi że jestem przystojniejszy więc może gadac sobie co chce... jakies wykresy nam pokazywal ze jego ludzie bardziej w knurowie lubia, i takie tam pierdoly psssytttt i spać wiedzialem ze o czyms zapomnialem
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 No to psyyt żywiec po 12h roboty... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 SMARTY MUSIC - ELECTRO HOUSE 2011 - PARTY DREAM [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 23:21_________________________________________________pssyt debowe k*rwa
stanley Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 chyba pora powoli się zbierać :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 pany gdyby ktoś z Was miał jakiegoś znajomka, który zajmuje się montażem klimatyzacji w domu to dajcie znać
stanley Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 pany gdyby ktoś z Was miał jakiegoś znajomka, który zajmuje się montażem klimatyzacji w domu to dajcie znać mój brat montuje klimatyzacje :gwizdanie: Nie wiem czy w domach.... Kiedyś montowali w katowickim spodku, ale to przecież prawie to samo
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 pany gdyby ktoś z Was miał jakiegoś znajomka, który zajmuje się montażem klimatyzacji w domu to dajcie znać co juz niewiesz na co masz kase wydac? pozneij sie wszyscy u ciebie po przeziebiamy na imprezie
akjam Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 No i wreszcie wróciłem... :gwizdanie: Przesadziłem z tym grillem dziś!
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 No i wreszcie wróciłem... :gwizdanie: Przesadziłem z tym grillem dziś! jedyna osoba ktora dzis przesadzila to byl Miron :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 pany gdyby ktoś z Was miał jakiegoś znajomka, który zajmuje się montażem klimatyzacji w domu to dajcie znać mój brat montuje klimatyzacje :gwizdanie: Nie wiem czy w domach.... Kiedyś montowali w katowickim spodku, ale to przecież prawie to samo masz brata....j**any, ps zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął pany gdyby ktoś z Was miał jakiegoś znajomka, który zajmuje się montażem klimatyzacji w domu to dajcie znać co juz niewiesz na co masz kase wydac? pozneij sie wszyscy u ciebie po przeziebiamy na imprezie stary nie byłeś u mnie na chacie w środku lata jak jest 30+ to w chacie jest 60
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął ja ze staskiem ci zamontuje niema problemu powiedz tylko kiedy :decayed: nie takie rzeczy zesmy juz montowali :decayed:
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął ja ze staskiem ci zamontuje niema problemu powiedz tylko kiedy :decayed: nie takie rzeczy zesmy juz montowali :decayed: nie dzięki
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 I LOVE ELECTRO HOUSE MUSIC - SMARTY MUSIC 2010 - ALLSTARS tloczysz [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 23:50_________________________________________________ zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął ja ze staskiem ci zamontuje niema problemu powiedz tylko kiedy :decayed: nie takie rzeczy zesmy juz montowali :decayed: nie dzięki pussy
stanley Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 pany gdyby ktoś z Was miał jakiegoś znajomka, który zajmuje się montażem klimatyzacji w domu to dajcie znać mój brat montuje klimatyzacje :gwizdanie: Nie wiem czy w domach.... Kiedyś montowali w katowickim spodku, ale to przecież prawie to samo masz brata....j**any, ps zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął pany gdyby ktoś z Was miał jakiegoś znajomka, który zajmuje się montażem klimatyzacji w domu to dajcie znać co juz niewiesz na co masz kase wydac? pozneij sie wszyscy u ciebie po przeziebiamy na imprezie stary nie byłeś u mnie na chacie w środku lata jak jest 30+ to w chacie jest 60 zapytam, tylko mój brat pije tyle co ja
Rekomendowane odpowiedzi