akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany.
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany. nom dzieciak bylby zadowolony :polew:
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany. nom dzieciak bylby zadowolony :polew: Niech się uczy!
stanley Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany. nom dzieciak bylby zadowolony :polew: Niech się uczy! czy ja wiem może niech lepiej sport uprawia :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 tak masz racje, takie rzeczy niech zostawia dla nas
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany. nom dzieciak bylby zadowolony :polew: Niech się uczy! czy ja wiem może niech lepiej sport uprawia :gwizdanie: Stanely bardzo dobrze. Widzę, że macierzyństwo sprowadza na dobrą drogę...
stanley Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany. nom dzieciak bylby zadowolony :polew: Niech się uczy! czy ja wiem może niech lepiej sport uprawia :gwizdanie: Stanely bardzo dobrze. Widzę, że macierzyństwo sprowadza na dobrą drogę... miałem iśc dzisiaj pobiegać, to pajda wyciągnął mnie między innymi na kebab :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany. nom dzieciak bylby zadowolony :polew: Niech się uczy! czy ja wiem może niech lepiej sport uprawia :gwizdanie: Stanely bardzo dobrze. Widzę, że macierzyństwo sprowadza na dobrą drogę... miałem iśc dzisiaj pobiegać, to pajda wyciągnął mnie między innymi na kebab :gwizdanie: Ja dziś basenik dwie godzinki uskuteczniłęm bo wczorajszej gierce byłem ostro okopany! a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew: no co
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew: no co No nico. Golonke z włosami?
stanley Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam powiedzcie gdzie w okolicach chorzowa/rudy przyciemnic przednie szyby bo tyl juz mam oczywiscie dobra folia i w dobrej cenie orientuje sie ktos ? z gory dzieki Ja robiłem w Jaworznie. http://totallycoolpix.com/2011/05/the-global-marijuana-march/ jest tam gdzieś Pan Oko ? oka niewidze ale tu chyba Grisza :naughty: poślemy Dimana na taki zlot, na dzień ojca Prezencik byłby udany. nom dzieciak bylby zadowolony :polew: Niech się uczy! czy ja wiem może niech lepiej sport uprawia :gwizdanie: Stanely bardzo dobrze. Widzę, że macierzyństwo sprowadza na dobrą drogę... miałem iśc dzisiaj pobiegać, to pajda wyciągnął mnie między innymi na kebab :gwizdanie: Ja dziś basenik dwie godzinki uskuteczniłęm bo wczorajszej gierce byłem ostro okopany! a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew: leżenie w jacuzzi też męczy, wiem
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew: no co No nico. Golonke z włosami? bez pozatym daje sobie 80% szansy ze nawet tan nie damy rady dojsc
stanley Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew: no co No nico. Golonke z włosami? bez pozatym daje sobie 80% szansy ze nawet tan nie damy rady dojsc PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew: no co No nico. Golonke z włosami? bez pozatym daje sobie 80% szansy ze nawet tan nie damy rady dojsc To i tak sporo tych szans... :gwizdanie: a ja jutro ide na golonke z kumplem z roboty :polew: no co No nico. Golonke z włosami? bez pozatym daje sobie 80% szansy ze nawet tan nie damy rady dojsc PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy
stanley Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy puścisz "biedoka" i będę wiedział, że za 15 min koło Spodka
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy puścisz "biedoka" i będę wiedział, że za 15 min koło Spodka Chętnie bym dołączył ale jutro jadę na Ostravkę... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy puścisz "biedoka" i będę wiedział, że za 15 min koło Spodka Chętnie bym dołączył ale jutro jadę na Ostravkę... :gwizdanie: mozesz nas zabrac, niepogniewamy sie PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy puścisz "biedoka" i będę wiedział, że za 15 min koło Spodka pod spodkiem kapa bo wiesz zas 40zl pojdzie w piz*u... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy puścisz "biedoka" i będę wiedział, że za 15 min koło Spodka Chętnie bym dołączył ale jutro jadę na Ostravkę... :gwizdanie: mozesz nas zabrac, niepogniewamy sie Weźmiesz swój wóz?
Rekomendowane odpowiedzi