stanley Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Kto dziś będzie? no raczej, dzisiaj od razu na dolinie weźcie ze sobą kiełbaski
akjam Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Kto dziś będzie? no raczej, dzisiaj od razu na dolinie weźcie ze sobą kiełbaski Po ile sztuk?
stanley Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Kto dziś będzie? no raczej, dzisiaj od razu na dolinie weźcie ze sobą kiełbaski Po ile sztuk? no ile zjesz, chyba, że po prostu zrobimy ściepe jak zawsze :gwizdanie:
akjam Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Kto dziś będzie? no raczej, dzisiaj od razu na dolinie weźcie ze sobą kiełbaski Po ile sztuk? no ile zjesz, chyba, że po prostu zrobimy ściepe jak zawsze :gwizdanie: No może się zrzucimy i zrobimy zakupy.
stanley Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,101999,9142009,Design_dla_fanow_motoryzacji,,ga.html
akjam Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,101999,9142009,Design_dla_fanow_motoryzacji,,ga.html No hotelik V8 całkiem, całkiem... Sofa Snoop Dogga też niczego sobie. Ale wg mnie fotka nr 6... I bilardzik...
tolek85 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Panowie, jak nie dam rady dzisiaj przyjechać, w przyszłym tyg. też chyba nie Mam remont, w robocie jest sajgon jak H… no i jeszcze szkoła mi do tego wszystkiego dowaliła kupe zadań... i kolokwia… masakra :wallbash:
Seski Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Kto dziś będzie? Ja dzisiaj nie dam rady... musze dokonczyc prace...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka
Seski Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka no to ja specjalnie przyjadę...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka no to ja specjalnie przyjadę... szczerze mówiąc to się nawet cieszyłem, że cie nie będzie - przynajmniej byś żył ale jak tam wolisz
Seski Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka no to ja specjalnie przyjadę... szczerze mówiąc to się nawet cieszyłem, że cie nie będzie - przynajmniej byś żył ale jak tam wolisz lubię wyzwania... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka no to ja specjalnie przyjadę... szczerze mówiąc to się nawet cieszyłem, że cie nie będzie - przynajmniej byś żył ale jak tam wolisz lubię wyzwania... :gwizdanie: przyjęcie szlaga po którym padniesz to dla ciebie wyzwanie dobra spadam bo muszę jeszcze przed spotem podjechać w jedno miejsce
Seski Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka no to ja specjalnie przyjadę... szczerze mówiąc to się nawet cieszyłem, że cie nie będzie - przynajmniej byś żył ale jak tam wolisz lubię wyzwania... :gwizdanie: przyjęcie szlaga po którym padniesz to dla ciebie wyzwanie dobra spadam bo muszę jeszcze przed spotem podjechać w jedno miejsce nooo ba bo jak nie padnę to będę mógł oddać... ale i tak mnie nie będzie bo się nie wyrobię ale możemy sobie dać po szlagu w zatorze
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka no to ja specjalnie przyjadę... szczerze mówiąc to się nawet cieszyłem, że cie nie będzie - przynajmniej byś żył ale jak tam wolisz lubię wyzwania... :gwizdanie: przyjęcie szlaga po którym padniesz to dla ciebie wyzwanie dobra spadam bo muszę jeszcze przed spotem podjechać w jedno miejsce nooo ba bo jak nie padnę to będę mógł oddać... ale i tak mnie nie będzie bo się nie wyrobię ale możemy sobie dać po szlagu w zatorze dobra ale ty pierwszy...przynajmniej będzie pewność, że każdy dostanie po szagu
Seski Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ja będę ale jestem tak wkurwiony, że pierwsza osoba którą zobacze na spocie dostanie z byka no to ja specjalnie przyjadę... szczerze mówiąc to się nawet cieszyłem, że cie nie będzie - przynajmniej byś żył ale jak tam wolisz lubię wyzwania... :gwizdanie: przyjęcie szlaga po którym padniesz to dla ciebie wyzwanie dobra spadam bo muszę jeszcze przed spotem podjechać w jedno miejsce nooo ba bo jak nie padnę to będę mógł oddać... ale i tak mnie nie będzie bo się nie wyrobię ale możemy sobie dać po szlagu w zatorze dobra ale ty pierwszy...przynajmniej będzie pewność, że każdy dostanie po szagu no niech ci będzie tylko nie miej mi za złe jak prześpisz zator...
akjam Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Ale fantazja... :gwizdanie: Do zoba za godzinkę.
Rekomendowane odpowiedzi