Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 chyba maja troche za mocny program bo im dymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 chyba maja troche za mocny program bo im dymi ale kuzwa koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 chyba maja troche za mocny program bo im dymi ale zamulają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no i znowu bez piwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no i znowu bez piwa :gwizdanie: a to ja mam w sumie teraz troszkę czasu to sobie otworze browarka psyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no i znowu bez piwa :gwizdanie: a to ja mam w sumie teraz troszkę czasu to sobie otworze browarka psyyt a mi przeszedł wstręt do wódy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no i znowu bez piwa :gwizdanie: a to ja mam w sumie teraz troszkę czasu to sobie otworze browarka psyyt a mi przeszedł wstręt do wódy :gwizdanie: no to pyrsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no i znowu bez piwa :gwizdanie: a to ja mam w sumie teraz troszkę czasu to sobie otworze browarka psyyt a mi przeszedł wstręt do wódy :gwizdanie: no to pyrsk pyrski dimek pany co myślicie ? Po ostatniej kradzieży anteny cb nie chcę znów popłynąć kasy na ori i myślę nad zamiennikiem anteny oczywiście cenowo to niebo a ziemia ale jak myślicie czy odbiór z takiej anteny będzie dużo gorszy od ORI chodzi mi o taką antenkę , w ORI to president missouri http://allegro.pl/cb-antena-missouri-delta-875-3db-guma-folia-i1635571266.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 no i znowu bez piwa :gwizdanie: a to ja mam w sumie teraz troszkę czasu to sobie otworze browarka psyyt a mi przeszedł wstręt do wódy :gwizdanie: no to pyrsk pyrski dimek pany co myślicie ? Po ostatniej kradzieży anteny cb nie chcę znów popłynąć kasy na ori i myślę nad zamiennikiem anteny oczywiście cenowo to niebo a ziemia ale jak myślicie czy odbiór z takiej anteny będzie dużo gorszy od ORI chodzi mi o taką antenkę , w ORI to president missouri http://allegro.pl/cb-antena-missouri-delta-875-3db-guma-folia-i1635571266.html ja sie nie znam na antenach, prędzej na wódce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs kolega z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs kolega z forum dokładnie .... ale że to szajs napisał dopiero jak napisałem że miałem i że nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs kolega z forum Dla czteropaka wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs kolega z forum Dla czteropaka wszystko to mu dospawaj jeszcze z 50cm drutu i bedzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs kolega z forum Dla czteropaka wszystko ok to zrób mi laske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs kolega z forum Dla czteropaka wszystko ok to zrób mi laske Sam se zrób geju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miszka jak chcesz mam w garażu praktycznie nówkę hustlera ic-100 oddam za czteropak miałem kiedyś tą antenę nie chce dzięki No szit totalny [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:30_________________________________________________Ale czteropak możesz przywieść to ładnie chciałeś mi sprzedać szajs kolega z forum Dla czteropaka wszystko ok to zrób mi laske Sam se zrób geju jak wszystko to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi