Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 YO MOTOCYKLISTA po prostu powiedz że trzeba zrobić wjazd na chate i po sprawie :polew: :polew: :polew: Przede wszystkim - Miszka82 - wielkie wielkie dzięki - postaram się odwdzięczyć w jakiś sposób :notworthy: :notworthy: Dobra, sprawa przedstawia się następująco (chyba dzięki Filipowi, który chyba coś tam namieszał ostro ) - wczoraj napisałem maila, że zgłaszam dzisiaj rano sprawę allegro oraz odpowiednim organom ścigania i nie będę bawił się w gierki. Efektem tego był dzisiaj z rana telefon właścicielki z wielkimi przeprosinami, chęcią udzielenia rabatu i wysyłką aku dzisiaj albo jutro, Podobno pracownik w h... pociął. Zobaczymy co i jak - poczekam do piątku i jak nic nie będzie to po prostu zgłaszam to do allegro i na Policję - nie będę się pierd... Dziękuję za chęć pomocy P.S. Ale żeście nawalili tych stron od wczoraj - musiałem szukać swojego posta spoko mogłem pomóc to pomogłem a co...podjechałem do laseczki - zobaczyła mnie i od razu uklękła do miecza, potem standardowo z d*py do ryja i sprawa załatwiona, a o akumulatorze szepnąłem słówko dopiero jak wychodziłem siema obiboki ściul wiesz, że on/ona jest shemale zazdrość przez Ciebie przemawia dlatego tak piszesz :gwizdanie: nic z tych rzeczy, nie "kocham się" z nieznajomymi :gwizdanie: jassssssne
Seski Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 YO MOTOCYKLISTA co cię śmieszy... zabawka na krótką metę fajna
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 po pracy[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 20:47_________________________________________________psyt
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 pssssyt mineral wasser & TV co za sciul
Gość elvis80 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 pssssssyt z d*py (po fasolce) heheheh[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 22:31_________________________________________________ cze tak w ogóle hehehe (żartowałem nie jadłem fasolki)
Gość elvis80 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 :polew: no żartowałem ale za***iście do waszych psyyyyyyt to pasowało hehehe
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 :polew: no żartowałem ale za***iście do waszych psyyyyyyt to pasowało hehehe
akjam Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 YO MOTOCYKLISTA co cię śmieszy... zabawka na krótką metę fajna Nie będę odpowiadał bo przecież masakra!!! :polew: :polew: :polew: :polew: no żartowałem ale za***iście do waszych psyyyyyyt to pasowało hehehe No pasowało jak nic! :decayed: :decayed: :decayed: Gdzie wszyscy? Ja zmieniłem dziś gips na coś bardziej wyściowego i wyszedłem na bronxa do knajpy to znaczy wyjechałem na rowerze.
Gość elvis80 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 YO MOTOCYKLISTA co cię śmieszy... zabawka na krótką metę fajna Nie będę odpowiadał bo przecież masakra!!! :polew: :polew: :polew: :polew: no żartowałem ale za***iście do waszych psyyyyyyt to pasowało hehehe No pasowało jak nic! :decayed: :decayed: :decayed: Gdzie wszyscy? Ja zmieniłem dziś gips na coś bardziej wyściowego i wyszedłem na bronxa do knajpy to znaczy wyjechałem na rowerze. No jeden co się zgadza że pasilo
akjam Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 YO MOTOCYKLISTA co cię śmieszy... zabawka na krótką metę fajna Nie będę odpowiadał bo przecież masakra!!! :polew: :polew: :polew: :polew: no żartowałem ale za***iście do waszych psyyyyyyt to pasowało hehehe No pasowało jak nic! :decayed: :decayed: :decayed: Gdzie wszyscy? Ja zmieniłem dziś gips na coś bardziej wyściowego i wyszedłem na bronxa do knajpy to znaczy wyjechałem na rowerze. No jeden co się zgadza że pasilo No, no... :polew: :polew: :polew: :sick3: :sick3: :sick3:
Gość elvis80 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 ach już nie bądźcie tacy delikatni bo se jeszcze inni pomyślą ......
akjam Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 o co kaman z tym Seskim? Wpadł na spota na ścigaczu wczoraj... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi