stanley Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 o co kaman z tym Seskim? Wpadł na spota na ścigaczu wczoraj... :decayed:
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 o co kaman z tym Seskim? Wpadł na spota na ścigaczu wczoraj... :decayed: to niezle musial byc porobiony
Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 o co kaman z tym Seskim? Wpadł na spota na ścigaczu wczoraj... :decayed: to niezle musial byc porobiony Nie smiejcie sie ten motór jest fest porezany... oryginalnie miał pedały jak w rowerze a tu już prosze...prawie hayka zapierdzielajka... :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 do pracy rodacy [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 10:29_________________________________________________tłoczymy
addassko Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 do pracy rodacy [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 10:29_________________________________________________tłoczymy dobry bit
m3rvin Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 WSZYSTKIM panowie jak wyglada a4 k-ce -> krakow fest rozkopana ? jak długo na bramkach se stoi w sobote okolo 20-21, i cena i jeszcze stoja miski i susza, czy jakas vectra smiga albo inne, pytam sie bo w sobote musze leciec na KRK niewiem xczy leciec a4 czy dabrowa,olkusz pozdrawiam
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 WSZYSTKIM panowie jak wyglada a4 k-ce -> krakow fest rozkopana ? jak długo na bramkach se stoi w sobote okolo 20-21, i cena i jeszcze stoja miski i susza, czy jakas vectra smiga albo inne, pytam sie bo w sobote musze leciec na KRK niewiem xczy leciec a4 czy dabrowa,olkusz pozdrawiam leć A4, na bramkach raczej nie będziesz stał o tej porze ( ew. może kilkanaście sekund) rozkopana nie jest, miśków tam dawno nie widziałem, z resztą te 150-160km/h możesz teraż spokojnie śmigać :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 WSZYSTKIM panowie jak wyglada a4 k-ce -> krakow fest rozkopana ? jak długo na bramkach se stoi w sobote okolo 20-21, i cena i jeszcze stoja miski i susza, czy jakas vectra smiga albo inne, pytam sie bo w sobote musze leciec na KRK niewiem xczy leciec a4 czy dabrowa,olkusz pozdrawiam leć A4, na bramkach raczej nie będziesz stał o tej porze ( ew. może kilkanaście sekund) rozkopana nie jest, miśków tam dawno nie widziałem, z resztą te 150-160km/h możesz teraż spokojnie śmigać :gwizdanie: oki to super, no tez szybciej niz te 150-160 niejezdze no moze +/- 30km/h :gwizdanie:a jak wyglada cena za przejazd bo juz nia z 5lat niejechalem
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 po pracy...takie dni jak dziś i byłbym ustawiony do końca życia WSZYSTKIM panowie jak wyglada a4 k-ce -> krakow fest rozkopana ? jak długo na bramkach se stoi w sobote okolo 20-21, i cena i jeszcze stoja miski i susza, czy jakas vectra smiga albo inne, pytam sie bo w sobote musze leciec na KRK niewiem xczy leciec a4 czy dabrowa,olkusz pozdrawiam leć A4, na bramkach raczej nie będziesz stał o tej porze ( ew. może kilkanaście sekund) rozkopana nie jest, miśków tam dawno nie widziałem, z resztą te 150-160km/h możesz teraż spokojnie śmigać :gwizdanie: ja leciałem w ostatnio ale w Niedzielę do Trzebini nie ma żadnej zwężki z tego co pamiętam ale jest luźno tylko ta złodziejska opłata 8zł za bramkę [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 13:25_________________________________________________kurwa znacie to http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y_xNVWyGXTs#at=169
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 WSZYSTKIM panowie jak wyglada a4 k-ce -> krakow fest rozkopana ? jak długo na bramkach se stoi w sobote okolo 20-21, i cena i jeszcze stoja miski i susza, czy jakas vectra smiga albo inne, pytam sie bo w sobote musze leciec na KRK niewiem xczy leciec a4 czy dabrowa,olkusz pozdrawiam leć A4, na bramkach raczej nie będziesz stał o tej porze ( ew. może kilkanaście sekund) rozkopana nie jest, miśków tam dawno nie widziałem, z resztą te 150-160km/h możesz teraż spokojnie śmigać :gwizdanie: oki to super, no tez szybciej niz te 150-160 niejezdze no moze +/- 30km/h :gwizdanie:a jak wyglada cena za przejazd bo juz nia z 5lat niejechalem jedna brama 8zł
m3rvin Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 WSZYSTKIM panowie jak wyglada a4 k-ce -> krakow fest rozkopana ? jak długo na bramkach se stoi w sobote okolo 20-21, i cena i jeszcze stoja miski i susza, czy jakas vectra smiga albo inne, pytam sie bo w sobote musze leciec na KRK niewiem xczy leciec a4 czy dabrowa,olkusz pozdrawiam leć A4, na bramkach raczej nie będziesz stał o tej porze ( ew. może kilkanaście sekund) rozkopana nie jest, miśków tam dawno nie widziałem, z resztą te 150-160km/h możesz teraż spokojnie śmigać :gwizdanie: oki to super, no tez szybciej niz te 150-160 niejezdze no moze +/- 30km/h :gwizdanie:a jak wyglada cena za przejazd bo juz nia z 5lat niejechalem jedna brama 8zł podziekowal :notworthy:
Biszczan Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Siemanko wszystkim obecnym;) Czy na każdym spocie we wtorki jest ktoś wyposażony w VAG? pytam gdyż chciałbym wreszcie prześwietlić moje autko i dowiedzieć się nieco więcej o tym czy wszystko jest ok czy tez nie, a mam podstawy sądzić, że nie . Please, help me! Pozdr:)
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Siemanko wszystkim obecnym;) Czy na każdym spocie we wtorki jest ktoś wyposażony w VAG? pytam gdyż chciałbym wreszcie prześwietlić moje autko i dowiedzieć się nieco więcej o tym czy wszystko jest ok czy tez nie, a mam podstawy sądzić, że nie . Please, help me! Pozdr:) przyjedź kilka razy to może akurat ktoś będzie w posiadaniu VAGa
Biszczan Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzięki:)we wtorek będę na pewno to może uda się coś wybadać
Rekomendowane odpowiedzi