akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzięki:)we wtorek będę na pewno to może uda się coś wybadać Weź sporo kasy bo goście u Nas dużo kasują za VAGowanie... :gwizdanie: 4444 strona No właśnie fajnie to wygląda więc zamykamy i piszemy tylko PW. :naughty:
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 dziś meczyk a będę go oglądał w City Rocku :gwizdanie: Stan będziesz tam ?
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 dziś meczyk a będę go oglądał w City Rocku :gwizdanie: Stan będziesz tam ? chyba raczej nie, chociaż.... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 dziś meczyk a będę go oglądał w City Rocku :gwizdanie: Stan będziesz tam ? chyba raczej nie, chociaż.... :gwizdanie: No ja też spadam na meczyk do knajpy...
diman Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 o co kaman z tym Seskim? Wpadł na spota na ścigaczu wczoraj... :decayed: w sumie to bardziej do Gregora podobny :gwizdanie: z wieczorka
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 stasiu elegancki podpis w sumie to bardziej do Gregora podobny :gwizdanie: z wieczorka buhehehe nom to fakt
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 mam nowy podpis http://www.stanleytools.com/default.asp?TYPE=STATIC&PAGE=HOME.HTM
Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 mam nowy podpis I czym sie chwalisz??? Rozumie jakbyś miał podpis GEDORE... ale nie śmieszny tandetny Stanley....
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 mam nowy podpis I czym sie chwalisz??? Rozumie jakbyś miał podpis GEDORE... ale nie śmieszny tandetny Stanley.... taaaa... może jeszcze topex
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 ściule [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 22:35_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi