Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 :polew: trzym sie ramy :polew: w weekend nie chleje a jeszcze robota mnie dziś czeka i jeżdżenie ale wcześniej jak 12 nie wychodzę z chaty
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 :polew: trzym sie ramy :polew: w weekend nie chleje a jeszcze robota mnie dziś czeka i jeżdżenie ale wcześniej jak 12 nie wychodzę z chaty pamietaj zeby byc na poziomie, to trzeba byc w pionie :decayed:
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 :polew: trzym sie ramy :polew: w weekend nie chleje a jeszcze robota mnie dziś czeka i jeżdżenie ale wcześniej jak 12 nie wychodzę z chaty pamietaj zeby byc na poziomie, to trzeba byc w pionie :decayed: taaa poziomki powstają przez obalanie się pionków [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 10:23_________________________________________________ja pierdziele nie daję rady normalnie, piwo, wóda, łycha dobrze, że bez żadnych dopalaczy bo chyba bym umarł
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 jebnij se klina ja zbieram sie do joba
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 jebnij se klina ja zbieram sie do joba blow ? nie piję za 1h muszę wsiąść za kółko, zjadłem jajecznice piję wodę
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 jebnij se klina ja zbieram sie do joba blow ? nie piję za 1h muszę wsiąść za kółko, zjadłem jajecznice piję wodę NŻ
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 jebnij se klina ja zbieram sie do joba blow ? nie piję za 1h muszę wsiąść za kółko, zjadłem jajecznice piję wodę NŻ to dla słabiaków jest [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 10:39_________________________________________________trochę przeszło jadę kurva
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 jebnij se klina ja zbieram sie do joba blow ? nie piję za 1h muszę wsiąść za kółko, zjadłem jajecznice piję wodę NŻ to dla słabiaków jest [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 10:39_________________________________________________trochę przeszło jadę kurva niech Ci Bóg drogi prostuje :gwizdanie:
OKO Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 jebnij se klina ja zbieram sie do joba blow ? nie piję za 1h muszę wsiąść za kółko, zjadłem jajecznice piję wodę NŻ to dla słabiaków jest [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 10:39_________________________________________________trochę przeszło jadę kurva niech Ci Bóg drogi prostuje :gwizdanie: a i niech policjant w Ciebie alkomatem nie celuje
akjam Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 dotarłem na chatę ale doj**ałem wczoraj najpierw City Rock,a później Young Chicks in Pomarańcza Dubble Anal Penetration jak tu się ogarnąć do pracy tego nie wiem, łapy mi się trzęsą kac jak chvj chyba coś zjem aha mecz nawet nawet Musiało być srogo bo nawet w nocy nie miałeś sił się zalogować i coś nabazgrolić. Czyli nie będziesz się denerwował i udawał twardziela... cie piz*gne Srutu tutu... :polew: jebnij se klina ja zbieram sie do joba blow ? nie piję za 1h muszę wsiąść za kółko, zjadłem jajecznice piję wodę NŻ to dla słabiaków jest [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 10:39_________________________________________________trochę przeszło jadę kurva niech Ci Bóg drogi prostuje :gwizdanie: a i niech policjant w Ciebie alkomatem nie celuje Widzę, że wierszem wszyscy dziś mówią...
OKO Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 po prostu nie czuje że rymuje :gwizdanie:
akjam Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 po prostu nie czuje że rymuje :gwizdanie: :yeah::yeah:
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 kur*wa, jak jechałem do roboty zapiekł mi się zacisk lewy tył, jak dojechałem do roboty to kopciło mi się z koła Oddałem auto do mnie na serwis
Kanar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 dziś czeka mnie trudna rozmowa jak sądzę. Musze jakoś sensownie wytłumaczyć że części do auta są ważniejsze od wspólnych wakacji. Macie jakieś pomysły?
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 dziś czeka mnie trudna rozmowa jak sądzę. Musze jakoś sensownie wytłumaczyć że części do auta są ważniejsze od wspólnych wakacji. Macie jakieś pomysły? zamień Egipt na weekend w Wiśle [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 14:14_________________________________________________a na poważnie - nie mam pojęcia :gwizdanie:
akjam Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 kur*wa, jak jechałem do roboty zapiekł mi się zacisk lewy tył, jak dojechałem do roboty to kopciło mi się z koła Oddałem auto do mnie na serwis To wszystko przez to, że jeździsz tylko do 3000 obrotów... :gwizdanie: dziś czeka mnie trudna rozmowa jak sądzę. Musze jakoś sensownie wytłumaczyć że części do auta są ważniejsze od wspólnych wakacji. Macie jakieś pomysły? No proste. Nie ma części - Nie ma wozu! Nie ma wozu - Nie ma lansu po mieście. :decayed: :decayed:
addassko Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 To wszystko przez to, że jeździsz tylko do 3000 obrotów...
Rekomendowane odpowiedzi