Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed: ale kędziora czy jego dziecka podejrzewam że w jednym i drugim przypadku bez badań nie będzie pewności :gwizdanie: :polew: :polew: ja wiem kto: Joseph Fritzl
OKO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 kędzior a kto jest ojcem biologicznym :decayed: ale kędziora czy jego dziecka podejrzewam że w jednym i drugim przypadku bez badań nie będzie pewności :gwizdanie: :polew: :polew: ja wiem kto: Joseph Fritzl :polew:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 15:36_________________________________________________koniec pracy... czas odpalić moje cudo z rozlanym amorem i heja do dom byle do poniedziałku... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kędzior - jak będziesz dalej tyrał w weekendy i Ewelina dalej będzie do mnie dzwownić żebym przyjechał, to będziesz miał sporo tych dzieci wkrótce :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale ja niebede mial dziecka z Ewelina tylko z taka jedna Magda
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kędzior - jak będziesz dalej tyrał w weekendy i Ewelina dalej będzie do mnie dzwownić żebym przyjechał, to będziesz miał sporo tych dzieci wkrótce :gwizdanie: ale będzie miał fele 18' i c**j
diman Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kędzior - jak będziesz dalej tyrał w weekendy i Ewelina dalej będzie do mnie dzwownić żebym przyjechał, to będziesz miał sporo tych dzieci wkrótce :gwizdanie: a pamiętaj że Stasiu to buchaj rozpłodowy :kox:
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kędzior - jak będziesz dalej tyrał w weekendy i Ewelina dalej będzie do mnie dzwownić żebym przyjechał, to będziesz miał sporo tych dzieci wkrótce :gwizdanie: to bylibysmy prawie kwita, ja tobie, a ty mi
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale ja niebede mial dziecka z Ewelina tylko z taka jedna Magda wpadka po c**ju ty matole
OKO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kędzior - jak będziesz dalej tyrał w weekendy i Ewelina dalej będzie do mnie dzwownić żebym przyjechał, to będziesz miał sporo tych dzieci wkrótce :gwizdanie: ale będzie miał fele 18' i ch*** i to się liczy reszta jest nie ważna
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale ja niebede mial dziecka z Ewelina tylko z taka jedna Magda wpadka po c**ju ty matole nawet mi nie gadaj ... niewiem co dalej robic
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale ja niebede mial dziecka z Ewelina tylko z taka jedna Magda wpadka po c**ju ty matole nawet mi nie gadaj ... niewiem co dalej robic jak co znam jednego lekarza :polew: to co Tyś już z Ewelajną nie jest ?
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 zartuje wy ściule, ale chcialem tylko pokazać że wystarcze ze jestem na forum i spam leci 1str w 30sek :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale ja niebede mial dziecka z Ewelina tylko z taka jedna Magda wpadka po c**ju ty matole nawet mi nie gadaj ... niewiem co dalej robic na teraz to radziłbym się upić... [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 15:47_________________________________________________ale joke buahahaha
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 zartuje wy ściule, ale chcialem tylko pokazać że wystarcze ze jestem na forum i spam leci 1str w 30sek :polew: :polew: :polew: wiedziałem, że to ściema twoja nawet do sklepu jak idziesz to karze Ci dzwonić i rozmawiać z nią przez całą drogę
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale joke buahahaha taki aprilis prima
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 z resztą ty nawet nie wiesz jak porządnie zerżnąć laske
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 z resztą ty nawet nie wiesz jak porządnie zerżnąć laske
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 a tak swoją drogą to już się cieszyłem z nieszczęścia Kędziora
Rekomendowane odpowiedzi