Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nieźle sypie a ja zaraz wyruszam w trasę
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nieźle sypie a ja zaraz wyruszam w trasę jazdę na sniegu masz opanowaną a... i nie musisz się bać, ja wyjeżdżam dopiero o 15
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nieźle sypie a ja zaraz wyruszam w trasę jazdę na sniegu masz opanowaną a... i nie musisz się bać, ja wyjeżdżam dopiero o 15 :polew: no ale je jeszczę trochę będę jeździł o 15 bedę w Bytomiu 16 w Gliwicach 17 w Radzionkowie 18 w Piekarach mam nadziję, że Ciebie nie spotkam :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nieźle sypie a ja zaraz wyruszam w trasę jazdę na sniegu masz opanowaną a... i nie musisz się bać, ja wyjeżdżam dopiero o 15 :polew: no ale je jeszczę trochę będę jeździł o 15 bedę w Bytomiu 16 w Gliwicach 17 w Radzionkowie 18 w Piekarach mam nadziję, że Ciebie nie spotkam :gwizdanie: jade na chwile do Dąbrowy G. więc masz luz [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 11:50_________________________________________________Panowie, potrafi ktoś tak zeskanować ksero książki które mam, powiedzmy do pliku PDF lub DOC żebym mógł robić "kopiuj -> wklej" ??? przecież nie bede tyle tekstu przepisywał ( do połowy lutego musze prace oddac, a mam 0,5 strony)
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Panowie :> ale mnie pipa pokuła rano na pobieraniu krwi ;( hehe
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Panowie :> ale mnie pipa pokuła rano na pobieraniu krwi ;( hehe hehe mogłeś tez ją ukłuć
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nieźle sypie a ja zaraz wyruszam w trasę jazdę na sniegu masz opanowaną a... i nie musisz się bać, ja wyjeżdżam dopiero o 15 :polew: no ale je jeszczę trochę będę jeździł o 15 bedę w Bytomiu 16 w Gliwicach 17 w Radzionkowie 18 w Piekarach mam nadziję, że Ciebie nie spotkam :gwizdanie: jade na chwile do Dąbrowy G. więc masz luz [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 11:50_________________________________________________Panowie, potrafi ktoś tak zeskanować ksero książki które mam, powiedzmy do pliku PDF lub DOC żebym mógł robić "kopiuj -> wklej" ??? przecież nie bede tyle tekstu przepisywał ( do połowy lutego musze prace oddac, a mam 0,5 strony) chcesz kopiuj wklej części tekstu czy całą stronę ?
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Stanley niebyła zbyt piękna co bym mogł jej oddać Miszka w pdf jak masz zeskanowane to możesz kopiować i kawałek tekstu i cała stronę
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nieźle sypie a ja zaraz wyruszam w trasę jazdę na sniegu masz opanowaną a... i nie musisz się bać, ja wyjeżdżam dopiero o 15 :polew: no ale je jeszczę trochę będę jeździł o 15 bedę w Bytomiu 16 w Gliwicach 17 w Radzionkowie 18 w Piekarach mam nadziję, że Ciebie nie spotkam :gwizdanie: jade na chwile do Dąbrowy G. więc masz luz [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 11:50_________________________________________________Panowie, potrafi ktoś tak zeskanować ksero książki które mam, powiedzmy do pliku PDF lub DOC żebym mógł robić "kopiuj -> wklej" ??? przecież nie bede tyle tekstu przepisywał ( do połowy lutego musze prace oddac, a mam 0,5 strony) chcesz kopiuj wklej części tekstu czy całą stronę ? mam dwie książki po ok 100 str każda niby w pracy moge skanować do PDFa ale ch.. nie moge robić kopiuj -> wklej
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ok KędziSan wraca do akcji jak skanujesz do pdf to skanuje ci to jako obraz a nie jako strone tekstową, więc zgodnie z moimi przypuszczeniami należy pogrzebać coś w ustawieniach programu do skanowania i będzie wporządalu :polew:
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ok KędziSan wraca do akcji jak skanujesz do pdf to skanuje ci to jako obraz a nie jako strone tekstową, więc zgodnie z moimi przypuszczeniami należy pogrzebać coś w ustawieniach programu do skanowania i będzie wporządalu :polew: to we wtorek pogrzebie w firmowym ksero z tego co pamietam, to jeśli wybierałem jako tekst, to skanowało do pliku TIFF no ale mogę sę mylić
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 KędziSan c.d są programy które podobno zczytują właśnie takie skany pdf do tekstu ale nieużywałem nigdy takiego czegoś więc niewiem musiałbyś poszukać na necie. ale przy skanowaniu napewno się da określić rodzaj formatu więc wtedy niepowinno być problemów
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 KędziSan c.d są programy które podobno zczytują właśnie takie skany pdf do tekstu ale nieużywałem nigdy takiego czegoś więc niewiem musiałbyś poszukać na necie. ale przy skanowaniu napewno się da określić rodzaj formatu więc wtedy niepowinno być problemów masakra :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 tak to już wyższa szkoła hakerstwa ehehe
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 niestety nie ma tych książek w neci w formie e-book
Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Abby FineReader - najlepszy do takiej zabawy, skanujesz do pdf lub jpg i puszczasz ten prog a on se rozpozna tekst
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Abby FineReader - najlepszy do takiej zabawy, skanujesz do pdf lub jpg i puszczasz ten prog a on se rozpozna tekst
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Tomek z forum sprzedaje nr tel 604 247 010 sklep w wawie, wysyłka kurierem Siódemką, ja płaciłem za Motul Specific 5W40 165zł brałem już od niego 3 razy i zero problemów w przyszłym miesiącu biorę znowu Dzięki Stanley za namiary . Ile litrów bo cena wydaje się promocyjna jak to 5l. <br> Ja kiedyś używałem Recognita OCR do czytania tekstu z zeskanowanych plików.
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Tomek z forum sprzedaje nr tel 604 247 010 sklep w wawie, wysyłka kurierem Siódemką, ja płaciłem za Motul Specific 5W40 165zł brałem już od niego 3 razy i zero problemów w przyszłym miesiącu biorę znowu Dzięki Stanley za namiary . Ile litrów bo cena wydaje się promocyjna jak to 5l. 5 litrów
Rekomendowane odpowiedzi