akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor! z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia wiem, że zazdrość przez Was przemawia dla tego nie mam żalu o te teksty Żadna zazdrość bo co w tym trudnego żeby zorganizować sobie wlew. :naughty:
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor! z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia wiem, że zazdrość przez Was przemawia dla tego nie mam żalu o te teksty Żadna zazdrość bo co w tym trudnego żeby zorganizować sobie wlew. :naughty: to , że ja mogę zacząć już teraz, a Ty w robocie siedzisz
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor! z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia wiem, że zazdrość przez Was przemawia dla tego nie mam żalu o te teksty Żadna zazdrość bo co w tym trudnego żeby zorganizować sobie wlew. :naughty: to , że ja mogę zacząć już teraz, a Ty w robocie siedzisz A skąd wiesz?
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor! z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia wiem, że zazdrość przez Was przemawia dla tego nie mam żalu o te teksty Żadna zazdrość bo co w tym trudnego żeby zorganizować sobie wlew. :naughty: to , że ja mogę zacząć już teraz, a Ty w robocie siedzisz A skąd wiesz? bo tak pisałeś rano, żeś w robocie , no chyba, że się już zawinąłeś...to dzwonię do Twojego przełożonego
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor! z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia wiem, że zazdrość przez Was przemawia dla tego nie mam żalu o te teksty Żadna zazdrość bo co w tym trudnego żeby zorganizować sobie wlew. :naughty: to , że ja mogę zacząć już teraz, a Ty w robocie siedzisz A skąd wiesz? bo tak pisałeś rano, żeś w robocie , no chyba, że się już zawinąłeś...to dzwonię do Twojego przełożonego :nabijasie:
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę Chlor! z popo ale się szykuje wlewka dziś o ja pierdollę patologia wiem, że zazdrość przez Was przemawia dla tego nie mam żalu o te teksty Żadna zazdrość bo co w tym trudnego żeby zorganizować sobie wlew. :naughty: to , że ja mogę zacząć już teraz, a Ty w robocie siedzisz A skąd wiesz? bo tak pisałeś rano, żeś w robocie , no chyba, że się już zawinąłeś...to dzwonię do Twojego przełożonego :nabijasie:
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 A Ty już na bani? :decayed: czekam na moją bo się robi co prawda mam 0,5 w zamrażarce...i właśnie zapodałem szota
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 A Ty już na bani? :decayed: czekam na moją bo się robi co prawda mam 0,5 w zamrażarce...i właśnie zapodałem szota :kox: Ad.1. Zaś będzie rasowa... Ad.2. Wreszcie przemówiłeś swoim głosem, głosem alko...
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 A Ty już na bani? :decayed: czekam na moją bo się robi co prawda mam 0,5 w zamrażarce...i właśnie zapodałem szota :kox: Ad.1. Zaś będzie rasowa... Ad.2. Wreszcie przemówiłeś swoim głosem, głosem alko... ad1. ....sucz ad2. pyrsk chopie
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 No to wasze zdrowie zaczynam weekendowy melanż połączony z oblewaniem zdrówka mojego chrześniaka.
nikaa Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 wszyscy się alkoholizują? pewnie większość :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jeszcze jakiś rok i też się napijesz taki los ...
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jeszcze jakiś rok i też się napijesz taki los ... Ale z jakim smakiem będziesz później się delektować piwkiem czy innymi trunkami
Rekomendowane odpowiedzi