hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panowie gdzie w pobliżu Tychów najlepiej wyciąć kata ? Pytałem w Tychach to śpiewają od 250-400 zeta za robotę u mnie Ile sobie życzysz za robotę ? Przelot muszę mieć swój czy masz co wstawić ?
Bulczas Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A nie lepiej wy***ać sam wkład ze środka i nie widać nic że było grzebane :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panowie gdzie w pobliżu Tychów najlepiej wyciąć kata ? Pytałem w Tychach to śpiewają od 250-400 zeta za robotę u mnie Ile sobie życzysz za robotę ? Przelot muszę mieć swój czy masz co wstawić ? żartowałem ale poszukaj na allegro jakiegoś zamiennika to możemy coś pokombinować w wolnej chwili u siebie też sam robiłem
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panowie gdzie w pobliżu Tychów najlepiej wyciąć kata ? Pytałem w Tychach to śpiewają od 250-400 zeta za robotę u mnie Ile sobie życzysz za robotę ? Przelot muszę mieć swój czy masz co wstawić ? napisz do stanleya on niedawno zmienial wiec napewno ci cos podpowie
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panowie gdzie w pobliżu Tychów najlepiej wyciąć kata ? Pytałem w Tychach to śpiewają od 250-400 zeta za robotę u mnie Ile sobie życzysz za robotę ? Przelot muszę mieć swój czy masz co wstawić ? żartowałem ale poszukaj na allegro jakiegoś zamiennika to możemy coś pokombinować w wolnej chwili u siebie też sam robiłem Wstawić bym co miał,bo na technicznym koleś pisze o kimś kto robi właśnie przelotki do wstawienia. A nie lepiej wywalić sam wkład ze środka i nie widać nic że było grzebane :gwizdanie: Tylko to trzeba mieć gdzie zrobić.A ja niestety nie posiadam odpowiedniej miejscówki Panowie gdzie w pobliżu Tychów najlepiej wyciąć kata ? Pytałem w Tychach to śpiewają od 250-400 zeta za robotę u mnie Ile sobie życzysz za robotę ? Przelot muszę mieć swój czy masz co wstawić ? napisz do stanleya on niedawno zmienial wiec napewno ci cos podpowie Jak będzie jutro na spocie to z nim pogadam.
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dobrze prawisz jutro kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą Peja - Kolejny Stracony Dzien
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dobrze prawisz jutro kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą Peja - Kolejny Stracony Dzien :good: :good:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dobra spadam stąd bo h*jem wieje jak pojdziesz to przestanie wiac
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dobra spadam stąd bo h*jem wieje jak pojdziesz to przestanie wiac ja chyba Ty
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wy to się chyba bardzo lubicie pierwszy i na spocie mnie zaś nie będzie
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wy to się chyba bardzo lubicie pierwszy i na spocie mnie zaś nie będzie a to jak ciebie nie bedzie to ja podjade na spokojnie siema w dzien spota
OKO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 spotowicze ja dziś nie wyrobie na spota
Rekomendowane odpowiedzi