Kanar Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 dobrze że nie ma ograniczenia w minimalnej ilości znaków
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 dobrze że nie ma ograniczenia w minimalnej ilości znaków . no
Kanar Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 wszyscy pewnie w robocie siedzą i nie mają czasu na wylewne wypowiedzi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jestem po pracy i moja wylewna wypowiedz jest taka ze mam urlop 2tyg :decayed:
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ja w zasadzie już też po pracy jestem po pracy i moja wylewna wypowiedz jest taka ze mam urlop 2tyg :decayed: jedziesz gdzieś ? [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 14:54_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: ty poyebie :polew: :polew:ta jade do dziadkow na wioche na kilka dni w zaleznosci od pogody i od akcji.. a tak to pogoria
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: ty poyebie :polew: :polew:ta jade do dziadkow na wioche na kilka dni w zaleznosci od pogody i od akcji.. a tak to pogoria najważniejsze, że nad wodą ale się zmachałem na rowerku
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: ty poyebie :polew: :polew:ta jade do dziadkow na wioche na kilka dni w zaleznosci od pogody i od akcji.. a tak to pogoria najważniejsze, że nad wodą ale się zmachałem na rowerku to co, psyt
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: ty poyebie :polew: :polew:ta jade do dziadkow na wioche na kilka dni w zaleznosci od pogody i od akcji.. a tak to pogoria najważniejsze, że nad wodą ale się zmachałem na rowerku to co, psyt eeee....nie dziś pas, jutro jadę w góry na weekend więc tam sobie odkręcę kranik
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: ty poyebie :polew: :polew:ta jade do dziadkow na wioche na kilka dni w zaleznosci od pogody i od akcji.. a tak to pogoria najważniejsze, że nad wodą ale się zmachałem na rowerku to co, psyt eeee....nie dziś pas, jutro jadę w góry na weekend więc tam sobie odkręcę kranik czyli 2 dni wycięte z życiorysu :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: ty poyebie :polew: :polew:ta jade do dziadkow na wioche na kilka dni w zaleznosci od pogody i od akcji.. a tak to pogoria najważniejsze, że nad wodą ale się zmachałem na rowerku to co, psyt eeee....nie dziś pas, jutro jadę w góry na weekend więc tam sobie odkręcę kranik czyli 2 dni wycięte z życiorysu :gwizdanie: chyba mamy teraz długi weekend :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 no to ja sie bede zbieral na wioche :kox: cos tam jest podobno zmrozonego ale niewiem o co chodzilo kuzynkowi :gwizdanie: moze to jakos przetrwam a ewka moze mnie nie zabije :>
Mario22 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Siema :hi: [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 15:50_________________________________________________Siema Siema :hi: Siema
Rekomendowane odpowiedzi