Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 No jak nie znajde jakiegoś dobrego speca to będę musiał poczekać. Termostat 20 minut roboty a jak czytałem opis to trochę roboty tam było i pisali że trochę im schodziło na wymianie :gwizdanie: Chyba że masz już taką wprawę
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 kolejny dzień nierównej walki z wiatrakami
Kanar Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Rafał jak wsadzisz oring z dobrej strony to nic Ci nie będzie schodzić.. ja wsadziłem ze złej i mi zeszło wszystko w trakcie wlewania mnie dziś nie będzie - musze zarobić na mody
Bulczas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam z rana Jadę szukać jakiegoś speca
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam z rana Jadę szukać jakiegoś speca Rafał a pytałeś w Auto-Danecki w Piekarach Śląskich ?
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja znowu w pracy ale może uda mi się wyjść wcześniej i przyjadę na spociszona!
Bulczas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Rafał a pytałeś w Auto-Danecki w Piekarach Śląskich ? Nie pytałem i trochę kawał żeby jechać ode mnie :gwizdanie: Ja też dziś w pracy na popołudniu ale wpadnę później się poślizgać
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Rafał a pytałeś w Auto-Danecki w Piekarach Śląskich ? Nie pytałem i trochę kawał żeby jechać ode mnie :gwizdanie: Ja też dziś w pracy na popołudniu ale wpadnę później się poślizgać na forum gości chwalą, kumpel dawał tam A4 na rozrząd i również zadowolony
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jakby ktoś miał wyjmaki do radyjka, cd changera, etc. to weźcie pls na spota!
Bulczas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 na forum gości chwalą, kumpel dawał tam A4 na rozrząd i również zadowolony Ok już kumpel mi nagrał znajomego i mi jutro zrobi Jakby ktoś miał wyjmaki do radyjka, cd changera, etc. to weźcie pls na spota! Ja mam jakieś ale do kasecioka starego w moim B5, jak coś mogę zabrać
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jakby ktoś miał wyjmaki do radyjka, cd changera, etc. to weźcie pls na spota! Ja mam jakieś ale do kasecioka starego w moim B5, jak coś mogę zabrać Nie wiem czy będą pasować ale możesz zabrać, dzięx. Ja postaram się być a wyjmaki ciężkie nie są to zabierz.
OKO Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja też postaram się dojechać na spocisza. Wezmę też jakieś "kluczyki" do radia, może się coś spasuje. <br> Mam nadzieję, że dziś nie będzie powtórki z ubiegłotygodniowego "destruction derby".
Bulczas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie wiem czy będą pasować ale możesz zabrać, dzięx. Ja postaram się być a wyjmaki ciężkie nie są to zabierz. Oki zabiorę Tylko będę dopiero po 22 niestety wcześniej jestem w pracy ;(
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panowie, będzie dziś ktoś z Vagiem ?
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja też postaram się dojechać na spocisza. Wezmę też jakieś "kluczyki" do radia, może się coś spasuje. <br> Mam nadzieję, że dziś nie będzie powtórki z ubiegłotygodniowego "destruction derby". No to zabierz też te wyjmaki może któreś spasują.
OKO Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panowie, będzie dziś ktoś z Vagiem ? Samego VAGa mogę zabrać. Tylko lapa z dobrą baterią potrzeba
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panowie, będzie dziś ktoś z Vagiem ? Samego VAGa mogę zabrać. Tylko lapa z dobrą baterią potrzeba do tego jakieś sterowniki
krolu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panowie, będzie dziś ktoś z Vagiem ? Samego VAGa mogę zabrać. Tylko lapa z dobrą baterią potrzeba do tego jakieś sterowniki TO ja zabiorę 2 i zobaczę czy mi stery na windows 7 działają
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 witam co tam porabiata? wymęczony po dniówce na maksaaa jezdemm hehe
OKO Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panowie, będzie dziś ktoś z Vagiem ? Samego VAGa mogę zabrać. Tylko lapa z dobrą baterią potrzeba do tego jakieś sterowniki TO ja zabiorę 2 i zobaczę czy mi stery na windows 7 działają OK to zabiore VAGa i sterowniki
Rekomendowane odpowiedzi