Kędzior Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Akcent polski :polew: padlem :polew:
hubtychy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 w temacie: Ludzie to mają pomysły
Kędzior Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jol, ale upal masakra a moze zrobuimy spota na pogorii?? guten morgen w dzień spota będę ja tez i bede z moja takze bede mowil tylko i wylacznie o motoryzacji
stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jol, ale upal masakra a moze zrobuimy spota na pogorii?? guten morgen w dzień spota będę ja tez i bede z moja takze bede mowil tylko i wylacznie o motoryzacji też będę na chwile, może i nawet z familią
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jol, ale upal masakra a moze zrobuimy spota na pogorii?? guten morgen w dzień spota będę ja tez i bede z moja takze bede mowil tylko i wylacznie o motoryzacji weś się piordolnij w łeb z tą pogorią :wallbash: :wallbash:
Kędzior Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jol, ale upal masakra a moze zrobuimy spota na pogorii?? guten morgen w dzień spota będę ja tez i bede z moja takze bede mowil tylko i wylacznie o motoryzacji też będę na chwile, może i nawet z familią z żółwiczką? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 09:52_________________________________________________ jol, ale upal masakra a moze zrobuimy spota na pogorii?? guten morgen w dzień spota będę ja tez i bede z moja takze bede mowil tylko i wylacznie o motoryzacji weś się piordolnij w łeb z tą pogorią :wallbash: :wallbash: pierdolnac to ja moge ale ciebie kilka osob bylo chetnych wiec napomkuje o takim pomysle
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jol, ale upal masakra a moze zrobuimy spota na pogorii?? guten morgen w dzień spota będę ja tez i bede z moja takze bede mowil tylko i wylacznie o motoryzacji też będę na chwile, może i nawet z familią z żółwiczką? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 09:52_________________________________________________ jol, ale upal masakra a moze zrobuimy spota na pogorii?? guten morgen w dzień spota będę ja tez i bede z moja takze bede mowil tylko i wylacznie o motoryzacji weś się piordolnij w łeb z tą pogorią :wallbash: :wallbash: pierdolnac to ja moge ale ciebie kilka osob bylo chetnych wiec napomkuje o takim pomysle ciekawe kto ? Ty i Twoje audi chyba
Kędzior Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ciekawe kto ? Ty i Twoje audi chyba jak bys nie pojechal z kolega h*j wie gdzie i po co... to bys wiedzial
Rekomendowane odpowiedzi