hubtychy Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 psst chlor Oj tam oj tam :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 siema i co ? kto jedzie na spota ?
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 elo ziom co tam ? wpłacaj hajsik na polarek [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 19:04_________________________________________________Rozmawia że sobą dwóch maszynistów o pracy: -wczoraj jechalismy z waldkiem na trasie Katowice-Szczecin i spowrotem..Zaraz za Katowicami zobaczyliśmy nagą kobietę przy torach.Była śliczna,ze 20 lat,opalona,pełne piersi.Wiec zatrzymaliśmy skład i zabralismy ja do kabiny..bzykalismy ja całą drogę..Waldek do Szczecina a ja całą drogę powrotną... na to kolega pyta: -A do buzi brała? -Nie no głowy to myśmy nie znaleźli..
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 elo ziom co tam ? wpłacaj hajsik na polarek [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 19:04_________________________________________________Rozmawia że sobą dwóch maszynistów o pracy: -wczoraj jechalismy z waldkiem na trasie Katowice-Szczecin i spowrotem..Zaraz za Katowicami zobaczyliśmy nagą kobietę przy torach.Była śliczna,ze 20 lat,opalona,pełne piersi.Wiec zatrzymaliśmy skład i zabralismy ja do kabiny..bzykalismy ja całą drogę..Waldek do Szczecina a ja całą drogę powrotną... na to kolega pyta: -A do buzi brała? -Nie no głowy to myśmy nie znaleźli..
hubtychy Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 elo ziom co tam ? wpłacaj hajsik na polarek [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 19:04_________________________________________________Rozmawia że sobą dwóch maszynistów o pracy: -wczoraj jechalismy z waldkiem na trasie Katowice-Szczecin i spowrotem..Zaraz za Katowicami zobaczyliśmy nagą kobietę przy torach.Była śliczna,ze 20 lat,opalona,pełne piersi.Wiec zatrzymaliśmy skład i zabralismy ja do kabiny..bzykalismy ja całą drogę..Waldek do Szczecina a ja całą drogę powrotną... na to kolega pyta: -A do buzi brała? -Nie no głowy to myśmy nie znaleźli..
ZbYnio_ Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja może będę za 2 tydnie jak narazie to 2 raz w przeciągu poł roku miałem włama do dbryki
diman Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 elo ziom co tam ? wpłacaj hajsik na polarek [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 19:04_________________________________________________Rozmawia że sobą dwóch maszynistów o pracy: -wczoraj jechalismy z waldkiem na trasie Katowice-Szczecin i spowrotem..Zaraz za Katowicami zobaczyliśmy nagą kobietę przy torach.Była śliczna,ze 20 lat,opalona,pełne piersi.Wiec zatrzymaliśmy skład i zabralismy ja do kabiny..bzykalismy ja całą drogę..Waldek do Szczecina a ja całą drogę powrotną... na to kolega pyta: -A do buzi brała? -Nie no głowy to myśmy nie znaleźli.. nie ma jak czarny humorek z wieczora
Kędzior Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja może będę za 2 tydnie jak narazie to 2 raz w przeciągu poł roku miałem włama do dbryki zapraszamy nom cos ostatnio sie dobieraja do audiolek
Rekomendowane odpowiedzi