akjam Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Siemka Tolek, podzielam Twoje zdanie, niestety mnie również dały popalić te kury, za dużo tego było, zjechałem w robocie i nie wiem przez co, czy przez brak snu, czy przez to przejedzenie Co do jedzenia to była przesada! Fakt! no i wczoraj nie dojechalem na spota... bo mi zabrali dowod :sciana: bo zapomnialem sobie zrobic przeglad i teraz szykuja sie same problemy... Seski aleś ty jest MięTki!!! :naughty: Nigdy nie jeździłeś bez dowodu? :cool1: [...]Akjam, pamiętasz o mnie ? Tak. :gwizdanie: P.S. Już szukam.
Seski Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 eeh problemy bo będę musiał znaleźć czas żeby teraz to wszystko załatwić... a auto przecież przejdzie mi przegląd bez problemu ale najgorsze że dowód będzie dopiero za jakieś 5dni w zabrzu i tam będę musiał po niego dymać... a i całe 50zł mandatu ale pod namioty przyjadę...
keżor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-satyryczne/kabarety-w-tvp/wideo/lowcyb/lowcyb-debata/4534877 zdrowo są j**nięci [br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 15:05_________________________________________________Drifter with Nissan 180sx vs Police
Kędzior Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 F1 szybsze trochę prawie jak moje 2.8 [br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 17:42_________________________________________________ poebany :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś przypadkiem zacisku prawego tylnego bo k**wa trzyma koło
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 wyczyść, nasmaruj i jeździsz Na hamulcach się nie znam za bardzo bo uj***ła się guma co chroni tłoczek da się to jakoś rozebrać żeby wymienić :gwizdanie: I co mam ogólnie nasmarować :gwizdanie:
keżor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 wyczyść, nasmaruj i jeździsz Na hamulcach się nie znam za bardzo bo uj***ła się guma co chroni tłoczek da się to jakoś rozebrać żeby wymienić :gwizdanie: I co mam ogólnie nasmarować :gwizdanie: kup sobie reperaturke do zacisków tylnich ja to niedawno robiłem
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 wyczyść, nasmaruj i jeździsz Na hamulcach się nie znam za bardzo bo uj***ła się guma co chroni tłoczek da się to jakoś rozebrać żeby wymienić :gwizdanie: I co mam ogólnie nasmarować :gwizdanie: kup sobie reperaturke do zacisków tylnich ja to niedawno robiłem Dało by radę to ogarnąć u Ciebie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 wyczyść, nasmaruj i jeździsz Na hamulcach się nie znam za bardzo bo uj***ła się guma co chroni tłoczek da się to jakoś rozebrać żeby wymienić :gwizdanie: I co mam ogólnie nasmarować :gwizdanie: kup sobie reperaturke do zacisków tylnich ja to niedawno robiłem Dało by radę to ogarnąć u Ciebie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A gdzie kupowałeś te zestawy naprawcze w sklepie czy na allegro jak coś może dać namiar na sklep bo u mnie pewnie nie bedą mieli
akjam Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Siema z wieczora. Co tu tak cicho? Wszyscy w czeko?
Rekomendowane odpowiedzi