Kędzior Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 wiesz ze nie lubie w aucie hehe myślałem , że tylko na dwa baty nie lubisz i z d.u.p.y. do buzi :polew: ostatnio na masce ruchałem jak miałem malacza, jak to jest im człowiek ma więcej kasy tym mniej fantazji tak kiedys czlowiek sie najebal za 10zl a teraz za 50zl hehe
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 wiesz ze nie lubie w aucie hehe myślałem , że tylko na dwa baty nie lubisz i z d.u.p.y. do buzi :polew: ostatnio na masce ruchałem jak miałem malacza, jak to jest im człowiek ma więcej kasy tym mniej fantazji tak kiedys czlowiek sie najebal za 10zl a teraz za 50zl hehe teraz też się da za 10zł ale za bardzo cenię sobie moje zdrowie
Kędzior Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 teraz też się da za 10zł ale za bardzo cenię sobie moje zdrowie no wlasnie niemasz juz polotu dziadu :decayed:
seves Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 hello coś dla Sevesa hahaha no tego nie znalem
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 teraz też się da za 10zł ale za bardzo cenię sobie moje zdrowie no wlasnie niemasz juz polotu dziadu :decayed: polot jest kiurwa [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 22:49_________________________________________________seves
seves Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 poza tym powiem Wam srody z czeko sa piekne :gwizdanie: za***iście bylo wczoraj tylko urwa dzis musialem wziac urlop pojechalem do roboty ale nie umialem wysiedziec to wrocilem i spalem do 17 :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 poza tym powiem Wam srody z czeko sa piekne :gwizdanie: za***iście bylo wczoraj tylko urwa dzis musialem wziac urlop pojechalem do roboty ale nie umialem wysiedziec to wrocilem i spalem do 17 :polew: :polew: za mało trenujesz
Kędzior Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 to chyba tez tam bede musial sie wybrac
seves Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 poza tym powiem Wam srody z czeko sa piekne :gwizdanie: za***iście bylo wczoraj tylko urwa dzis musialem wziac urlop pojechalem do roboty ale nie umialem wysiedziec to wrocilem i spalem do 17 :polew: :polew: za mało trenujesz zdecydowanie wczoraj wyjatkowo mialem kierowce i to sie tak wlasnie potem konczy nawet k.urwa nie kojarze tej rudej od Tolka :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:00_________________________________________________ to chyba tez tam bede musial sie wybrac powinienes
hubtychy Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 wieczorową porą wiesz ze nie lubie w aucie hehe myślałem , że tylko na dwa baty nie lubisz i z d.u.p.y. do buzi To to już jest przegięcie poza tym powiem Wam srody z czeko sa piekne :gwizdanie: za***iście bylo wczoraj tylko urwa dzis musialem wziac urlop pojechalem do roboty ale nie umialem wysiedziec to wrocilem i spalem do 17 :polew: :polew: o co biega ??? Uświadomi mnie ktoś
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 wieczorową porą wiesz ze nie lubie w aucie hehe myślałem , że tylko na dwa baty nie lubisz i z d.u.p.y. do buzi To to już jest przegięcie poza tym powiem Wam srody z czeko sa piekne :gwizdanie: za***iście bylo wczoraj tylko urwa dzis musialem wziac urlop pojechalem do roboty ale nie umialem wysiedziec to wrocilem i spalem do 17 :polew: :polew: o co biega ??? Uświadomi mnie ktoś ad1. to jest najlepsze ad2. a chodzą se do jakieś meliny na gorzałę i tyle
hubtychy Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 wieczorową porą wiesz ze nie lubie w aucie hehe myślałem , że tylko na dwa baty nie lubisz i z d.u.p.y. do buzi To to już jest przegięcie poza tym powiem Wam srody z czeko sa piekne :gwizdanie: za***iście bylo wczoraj tylko urwa dzis musialem wziac urlop pojechalem do roboty ale nie umialem wysiedziec to wrocilem i spalem do 17 :polew: :polew: o co biega ??? Uświadomi mnie ktoś ad1. to jest najlepsze ad2. a chodzą se do jakieś meliny na gorzałę i tyle ad1. Mnie takie zabawy nie kręcą ad2.A ja myślałem że na panienki se jeżdżą :gwizdanie:
seves Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 czekolada to taka knajpka z parkietem w chorzowie bylem tam wczoraj pierwszy raz a chodzi sie tam w srody bo wtedy kobiety maja darmowy wstep i drinki hahaha wiec mozesz sobie wyobrazic jak towarzystwo wyglada :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:16_________________________________________________zbieram sie
keżor Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 czekolada to taka knajpka z parkietem w chorzowie bylem tam wczoraj pierwszy raz a chodzi sie tam w srody bo wtedy kobiety maja darmowy wstep i drinki hahaha wiec mozesz sobie wyobrazic jak towarzystwo wyglada :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:16_________________________________________________zbieram sie ja też tam nigdy nie płaciłem za wstęp to chyba przez te obcasy
hubtychy Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 czekolada to taka knajpka z parkietem w chorzowie bylem tam wczoraj pierwszy raz a chodzi sie tam w srody bo wtedy kobiety maja darmowy wstep i drinki hahaha wiec mozesz sobie wyobrazic jak towarzystwo wyglada :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:16_________________________________________________zbieram sie Szkoda że do Chorzowa taki kawałek mam Ciężkie by były powroty
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 10 rzeczy których nie powinnieneś spożywać gdy prowadzisz samochód
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 10 rzeczy których nie powinnieneś spożywać gdy prowadzisz samochód :polew:
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 czekolada to taka knajpka z parkietem w chorzowie bylem tam wczoraj pierwszy raz a chodzi sie tam w srody bo wtedy kobiety maja darmowy wstep i drinki hahaha wiec mozesz sobie wyobrazic jak towarzystwo wyglada :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:16_________________________________________________zbieram sie ja też tam nigdy nie płaciłem za wstęp to chyba przez te obcasy Jakie obcasy... przecierz Ty nawet do komunii szedłeś w japonkach...
Rekomendowane odpowiedzi