Miszka82 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 mykam na Kato na balety wieczorkiem, jak ktoś ma w planie powalczyć to kom
Kędzior Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 mykam na Kato na balety wieczorkiem, jak ktoś ma w planie powalczyć to kom ja wrocilem wlasnie z targow gorniczych w kato, ile tam sie leje wodyyyyyy no dzięki tym którym jeszcze nie dziękowałem za życzenia no i w ogóle dziś urodzinki , a jutro wesele kumpla , gdyby nie to , że obiecałem wozić pare młodą do ślubu i potem na sesje w plenerze to bym nie przeżył tego weekendu nie takie rzeczy sie obiecywalo :decayed:
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 No to czas zasiąść w fotelu i włączyć meczyk...
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 No to czas zasiąść w fotelu i włączyć meczyk... ja już siedzę w fotelu od 18
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 No to czas zasiąść w fotelu i włączyć meczyk... ja już siedzę w fotelu od 18 Ja też siedziałem ale w robocie...
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 No to czas zasiąść w fotelu i włączyć meczyk... ja już siedzę w fotelu od 18 Ja też siedziałem ale w robocie... cały tydzień bez alko, to sobie zrobie małego drina z jacka danielsa
krolu Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Keżor wszystkiego NAJ ... :notworthy: Wszystko już tu zostało ci "życzone" wiec dołączam się do tego
keżor Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 już chyba wszyscy coś życzyli także jeszcze raz dzięki wam za życzonka a w ogóle to mam mały problem , bo dostałem prezent , a sam sobie z nim nie poradze
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 wybiera sie ktos do kanjpy na walke??
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Ja oglądam w domu na kompie. Tzn???? Jak??? Zapodaj instrukcje
krolu Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 wybiera sie ktos do kanjpy na walke?? tolek i ja cos kombinujemy w tym temacie
akjam Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 wybiera sie ktos do kanjpy na walke?? tolek i ja cos kombinujemy w tym temacie Ja też gdzieś się bankowo wybiorę.
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 wybiera sie ktos do kanjpy na walke?? tolek i ja cos kombinujemy w tym temacie :mysli: Ale wy pewnie w Kato.... Knajpy ponoc porezerwowane...
Pucek Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Już nie chciałem dołować kolegów, w Rybniku od tygodnia nie ma miejsca, a co dopiero w takich Katowicach W wątku o walce na forum jest link do oglądania walki przez neta
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Już nie chciałem dołować kolegów, w Rybniku od tygodnia nie ma miejsca, a co dopiero w takich Katowicach W wątku o walce na forum jest link do oglądania walki przez neta To dawaj go tutaj... ja poza Śląskie nie wychodze bo boje sie że dostane w pier... :decayed: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi